Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

tegnap 09:34
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/149 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem azok a nők, akik szinglik és dolgoznak és eltartják magukat, nem tartja el őket egy férfi sem. Te nyitottál új témát, miután a nők nem főznek rád téma nem jött be.
tegnap 10:21
 22/149 anonim ***** válasza:
93%

Megint egy nők ellen uszító incel kérdés, de azért válaszolok:

Nem, régen nem jártak el a nők dolgozni, mert a férjük - igen, pont, hogy régen - eltartották őket. A nők vitték a háztartást, főztek, mostak, takarítottak, nevelték a gyerekeket, míg a férjük dolgozott.

Most meg ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, és emellett lenne elvárva, amit fent írtam!

Ilyen kérdések és hozzászólások után csak még hálásabb vagyok, hogy megtaláltuk egymást a párommal - akivel ugyanúgy dolgozunk, ő főz, mert tud és szeret én meg utálok, oh, my god! - és nem kell ilyen emberek közül válogatnom!

tegnap 10:22
 23/149 anonim ***** válasza:
94%
De miért a nő dolga a főzés meg a házimunka? Miért nem közös? Ahogy a családfenttartás is közös (ahol az anya is dolgozik). Magamat ismétlem: apám is főzött 🤷🏼‍♀️. Nem várta a sültgalambot, hanem megfőzött, ha épp ő jobban ráért vagy otthon volt. Mosni is tudott, egyedül vasalni nem szeretett, de bármi mást megcsinált, ha kellett. Ahogy anyám is dolgozott a kertben, ha épp ott volt munka, egyedül fát nem vágott, de hordta, ásott, metszett stb apámmal. Amikor a garázst építettük a téglát is hordtuk... Mindkettőnek volt munkahelye, az otthoni munkát is megosztották.
tegnap 10:25
 24/149 anonim ***** válasza:
2%
Egyébként tényleg magyarázza már el valaki hogy miért van hogy egy 30 éves férfi otthon él és nincs kocsija akkor egy vesztes lúzer, másrészről ha egy 30 éves nő szülőkkel él és nincs kocsija akkor is sorba állnak érte álló farokkal rengeteg férfi?
tegnap 10:26
 25/149 anonim ***** válasza:
44%

#25 Azért lássuk be, emeli a férfiasságot az önállóság, hiszen azt az érzetet kelti a nőben, hogy támaszkodhat rá. De ahogy a nők függetlenedtek, úgy a férfiak kezdtek elnőiesedni.

Ez sajnos egyértelműen látszik.

Most meg már ott tartunk, hogy egymásnak megy a két nem, és egymást szidják!

#23 vagyok

tegnap 10:29
 26/149 anonim ***** válasza:
92%
Azért mert ti férfiak olyan egyszerűen vagytok kedves 25-ös, hogy nektek ez bőven elég.
tegnap 10:30
 27/149 anonim ***** válasza:
93%

24 válás után minden ilyen dolgot a gyereknevelés mellet apám csinált. Kislányként én is hordtam a téglát építkezéskor. Az oltott mész mellé nem engedett minket érthető okból. (Komoly maró hatású, szembe kerülve vakságot is okozhat.)

De pl. mikor kicsik voltunk játékosan el tudta érni, hogy a szobafestést mi is a magunkénak érezzük. Elmondta, hogy utánunk rendre átfestette azt a felületet, amit mi mázoltunk, de így olyan érzésünk volt, hogy mi is festettük a lakást, mi is besegítettünk. Ahogy amikor apám dolgozott, anyám vakarta az ablakkeretekről a régi festéket, majd kente fel az apám által gondosan kiválasztott új festéket. Egész egyszerűen a háztartás közös volt, mindenki hozzáadott.

Ha pedig főzés, a palacsintázás mindig apa programja volt és úgy indult, hogy 100+ palacsinta.

tegnap 10:33
 28/149 anonim válasza:
0%
Általába a nők 8 órát dolgoznak,a férfiak 12 őt és fizikai munkát
tegnap 10:35
 29/149 anonim ***** válasza:
91%
25-ös sokaknak nem kell kocsi, megvannak nélküle. Én pl. nem akarok.A húgom meg pár hete tette le a jogsiját és majd vesz magának egy használtat. Nem fogod elhinni, de annak a nőnek, akinek kell, megszerzi magának. Az viszont jogos, hogy a nő nem akar maga mellé egy eltartottat, mert nem akar sugarmommy lenni.
tegnap 10:35
 30/149 anonim ***** válasza:
90%

29 rengetek férfi kollégám van. Akinek van 12 órás műszakja, annak is heti kétszer, heti 2x 8 órása és egy nap szabad a munkanapokból + a hétvége. De több női kolléga viszi ezt a felosztást.

A bolti árufeltöltőt, kasszást milyen munkakörbe sorolod? Fizikai vagy szellemi? Mert ott bizony több a nő és ők bizony nem 8 órában vannak. Illetve nekik hétvégi műszak is van.

tegnap 10:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!