Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
Megint egy nők ellen uszító incel kérdés, de azért válaszolok:
Nem, régen nem jártak el a nők dolgozni, mert a férjük - igen, pont, hogy régen - eltartották őket. A nők vitték a háztartást, főztek, mostak, takarítottak, nevelték a gyerekeket, míg a férjük dolgozott.
Most meg ugyanannyit dolgoznak, mint a férfiak, és emellett lenne elvárva, amit fent írtam!
Ilyen kérdések és hozzászólások után csak még hálásabb vagyok, hogy megtaláltuk egymást a párommal - akivel ugyanúgy dolgozunk, ő főz, mert tud és szeret én meg utálok, oh, my god! - és nem kell ilyen emberek közül válogatnom!
#25 Azért lássuk be, emeli a férfiasságot az önállóság, hiszen azt az érzetet kelti a nőben, hogy támaszkodhat rá. De ahogy a nők függetlenedtek, úgy a férfiak kezdtek elnőiesedni.
Ez sajnos egyértelműen látszik.
Most meg már ott tartunk, hogy egymásnak megy a két nem, és egymást szidják!
#23 vagyok
24 válás után minden ilyen dolgot a gyereknevelés mellet apám csinált. Kislányként én is hordtam a téglát építkezéskor. Az oltott mész mellé nem engedett minket érthető okból. (Komoly maró hatású, szembe kerülve vakságot is okozhat.)
De pl. mikor kicsik voltunk játékosan el tudta érni, hogy a szobafestést mi is a magunkénak érezzük. Elmondta, hogy utánunk rendre átfestette azt a felületet, amit mi mázoltunk, de így olyan érzésünk volt, hogy mi is festettük a lakást, mi is besegítettünk. Ahogy amikor apám dolgozott, anyám vakarta az ablakkeretekről a régi festéket, majd kente fel az apám által gondosan kiválasztott új festéket. Egész egyszerűen a háztartás közös volt, mindenki hozzáadott.
Ha pedig főzés, a palacsintázás mindig apa programja volt és úgy indult, hogy 100+ palacsinta.
29 rengetek férfi kollégám van. Akinek van 12 órás műszakja, annak is heti kétszer, heti 2x 8 órása és egy nap szabad a munkanapokból + a hétvége. De több női kolléga viszi ezt a felosztást.
A bolti árufeltöltőt, kasszást milyen munkakörbe sorolod? Fizikai vagy szellemi? Mert ott bizony több a nő és ők bizony nem 8 órában vannak. Illetve nekik hétvégi műszak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!