Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként valamennyire muszáj nyomulni, hogy összejöjjön párkapcsolat?
Én is sokszor éreztem már ezt nőként. Én ilyenkor el szoktam mondani, hogy egyelőre nem érzek különösebb vonzalmat de mint ember érdekel, szeretek vele beszélgetni.
Így szabadon eldöntheti neki ez így megfelel-e vagy nem pazarolja az idejét.
Alakult már így ki őszinte barátságom egy férfival :)
Azt arra értettem, hogy társaságban, rendezvényeken ismered meg és beszélgettek, de jellemzően nem kettesben. Ha kihívod külön randira, az már jelzi a szándékot.
A randi meg ismerkedés azért van, hogy kiderüljön, hogy barátnőnek is alkalmas-e valaki.
Szóval én nőként azt mondom, hogy ha tetszik valaki, megfog benne valami, akkor hívd el és közben majd kiderül. Ha túl sokáig vársz, akkor igen, a nők nem vesznek komolyan.
Nő
Véleményem szerint ez így megy: üsd a vasat! Tedd bele! Mutasd meg a férfias oldalad, játssz vele könnyedén, hagyd hogy kialakuljon.
Aztán lehet már ki sem kell mondani, egyértelmű lesz.
Ha nem ez a végkimenetel, hanem a lepattanó, az úgyis látszani fog.
De a nyomulás szerintem nem jó.
Másik: ha nem jön (még) be, akkor miért félsz hogy lecsapják a kezedről? Attól félsz hogy LEHET hogy be fog jönni? na ez a paradox..
Sok hal van a tengerben. De ha nem jön be a keszeg íze, akkor ne azt próbáld kifogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!