Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a
társkeresés?
Figyelt kérdés
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
#89 vagyok: U.I. Kereshet valaki milliókat, nem ér szart se, ha közben egy seggfej!
tegnap 15:49
92/149 anonim válasza:
86
Mivel én sokkal többet keresek, így felejtősek. Ennél összetettebb gondolatom nincs róluk.
tegnap 16:11
93/149 anonim válasza:
86 Azt, hogy keres 200-400 nettó között. Mi közöm hozzá? Nem a fizetése lenne a párom. Erre még nem tudnék mit mondani, mert semmit nem tudok az emberről.
tegnap 16:11
94/149 anonim válasza:
Semmit nem gondolok róluk. Férjem 450 körül keres, én 650-750 között, az én bérem mozgó. Semmi problémám ezzel, mert normális férfihez mentem hozzá, aki nem cselédnek néz és ha ő ér haza korábban, ő teszi oda a vacsorát főni.
tegnap 17:13
95/149 anonim válasza:
270et keresek. Hát ennél nehezebb kevesebbet keresni,hacsak nem közmunkás az illető, szóval nekem jöhet bármennyi keresetű is,aki normális munkát végez
tegnap 17:44
96/149 anonim válasza:
Ha ő megél ebből a 200-400 ezerből és nem megy kárára a fizetős közös programoknak (fizetem a saját részem) akkor nincs gondom vele. Ha nem és emiatt visszahúz, akkor nem egymást keressük. Nekem fontos, hogy kiránduljak, külföldre utazzak, kulturált étterembe menjek (szóval nem egy mcd-re vagy Burger Kingre gondolok), szeretek moziba és kiállításokra járni. Szeretek búvárkodni, azt pedig az óceánban vagy tengerben lehet. Ha ő ezeket nem tudja finanszírozni, akkor nem vagyunk egy szinten, nem illünk össze, nem ugyanazok a dolgok fontosak, amiből úgyis konfliktus lesz, egyik el lesz nyomva vagy túl nagy teher lesz neki, ami hosszútávon nem jó.
ma 06:44
97/149 anonim válasza:
Amiről te beszélsz, Kérdező, az egy másik világ volt. Barátnőm a kislánya egyéves korában visszament dolgozni, mellette esti iskolába járt. Előfordult, hogy a gyereket magával hozta az iskolába, mert nem volt, aki vigyázzon rá. A férje a főállása mellett másodállásban dolgozott, hétvégén különböző munkákat vállalt. Abban az időben a fiatal házasok legnagyobb része így élt, az egész élet egy gürizésből állt. Senkinek nem volt két-három kiadott ingatlana, örültek, ha a saját lakhatásukat meg tudták teremteni. Sokan belevágtak a házépítésbe, amibe rendesen bele is reccsentek. Sz@r világ volt, csak azt mondhatom.
ma 07:07
98/149 A kérdező kommentje:
97
Lehet szar volt de igazságos. Ami a párkapcsolatok lehetőségèt illeti.
Szerinted az normális hogy mennyi 25-40 közötti szingli férfi van pl csak azért mert nem rendelkezik saját ingatlannal meg autóval? Hogy ők azért nem kapnak szeretet / nyengédséget egy barátnől, mert nem gazdagok ?
ma 07:21
99/149 anonim válasza:
98# azért nem kapnak,mert érzelmileg/szociálisan primitivek és képtelenek kapcsolodni a másik nemhez
Persze könnyebb az autora meg a lakasra fogni
Nektek az a bajotok, hogy nyujtani kéne barmit is,mivel a nők nincsenek arra rászorulva mint régen, hogy elturjék a pörkölt szaftos trikóban söröző párjukat,aki két sör között oda legyint nekik,ha hideg a leves
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!