Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

tegnap 09:34
 111/158 anonim ***** válasza:
84%

110

De halálkomolyan erdekelne a válasz!

Szerinte ez igazságos volt????

És szerinte oké, hogy a nőnek 20 órát kell talpon lennie, eg, férfinek meg 8-10et?

Hát akkor inkább nem akarok gyereket, se ferjet. Jó akkor nekek egyedul, vettem lakast, autóm van, fizetésem nem olyan jó (netto 550) de lesz majd jobb is. Akkor majd a karrieremre koncentrálok, de ez milyen élet lenne már? Nekem ez nem lenne jó, csak a rabszolgaság...

ma 09:46
 112/158 anonim ***** válasza:
83%

Amikor olvastam a kérdésedet, én pozitívan olvastam!!!

Tehát,

Régen a nők csicskák voltak!

Ma mi megy? Igazságosabb a rendszer, egy nőnek végre van esélye nem cseledsorban lenni!

Felhaborito, h a farkadon kivul mast is bele kell tenned a dologba

ma 09:54
 113/158 A kérdező kommentje:
Szeretitek úgy csavarni a témát hogy a nem létező faxságaitokat látszólag igazolja.
ma 10:03
 114/158 anonim ***** válasza:
74%
Régen több volt az eltartott nő, mint ma. A milliomosok pedig kis réteg. Csak a gazdagoknak van párja?
ma 10:12
 115/158 A kérdező kommentje:

Passz

Lehet csak az én környezetem ilyen gazdag. Meg a neten ahova járok! Pl gyakorin csak 3 diplomás , 20 nyelvizsgás nőcik vannak. Akiknek 1 millió az alap. 🤔

ma 10:15
 116/158 anonim ***** válasza:
78%

115

1 millio ma már sajnos lóf*sz

20nnyelvizsgám nincs, csak 3, diplomam sincs 3, csak 1.

Neked mennyi van?

ma 10:47
 117/158 anonim ***** válasza:
61%

Ne a gyakoriból indulj ki.

ma 10:49
 118/158 A kérdező kommentje:

116

1 millió lókuki? Halló férfi gyakorisok!! Olvassátok a “hölgyet” ?

ma 10:50
 119/158 anonim ***** válasza:
78%
118# sztrókot ne kapj már Jézusom...menj ki a való világban és ott hallgasd az embereket. Itt azt se tudod ki nő,ki nem,meg ki kamuzik irgalmatlan nagyokat
ma 10:57
 120/158 A kérdező kommentje:
Való élet sem más. Pont ez a baj.
ma 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!