Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

tegnap 09:34
 141/158 A kérdező kommentje:

139

Ha eljön az a modern világ hogy érzésekkel stb lehet majd kereskedni. Hozzád azok fognak menni amiknek rosszindulatra van szükségük.

140

Jah nem elfelejtettük hogy a nőnek csak otthon kell nézni a netflixet a kanapén. A kan dolga hozni a milliókat.

ma 15:21
 142/158 anonim ***** válasza:

#141 te beszélsz rosszindulatról, hogy nem szakad rád a plafon 🤣

Na álmodozz tovább a magyar milliomosokról és a nemdolgozó nőkről. Nagyon sokan vannak 😅

ma 15:24
 143/158 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy alakult ki benned ez a kép rólam. Tele vagyok szeretettel.
ma 15:30
 144/158 anonim ***** válasza:

136

"Mit is várok a nőktől ? Nem világos mire célzol.

Ha te olyan körökben mozogsz ahol ügyvédek vannak. Akkor válogass kedvedre. Senki nem írta hogy ne ezt tedd. Aztán vagy megtalálod a parodat vagy nem."

<<< ----- >>>>

A kérdésed:

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel."

- Tudod..kérdező!

Olyanról már hallottam, hogy egy férfi elvarja ezeket, (házimunka, gyerek stb) de olyanrol még nem, hogy elvárja ezeket a férfi, ÉS még azt is, hogy mindezeket 8 óra mellett csinálja!

Hát normális vagy te? Felfogod egyaltalán, hogy mit varsz egy nőtől?

ma 15:50
 145/158 anonim ***** válasza:

141

"Jah nem elfelejtettük hogy a nőnek csak otthon kell nézni a netflixet a kanapén. A kan dolga hozni a milliókat"

Megint nem erről van szó!

Akkor a férfi dolgoa hozni a milliokat, ha a nő nem dolgozik, mert övé a házimunka! Még mindig nem értem, hogy miért kellene a nőnek dolgoznia munkahelyen, ha ő csinál mindent otthon!

Erre még nem kaptunk valaszt! Sem az elozo kerdes alatt, sem a mostani alatt,

ma 15:52
 146/158 A kérdező kommentje:

144

30 évvel ezelőtt az összes anyuka képes volt rá. Túl elvagytok lustulva .

145

“ Akkor a férfi dolgoa hozni a milliokat, ha a nő nem dolgozik, mert övé a házimunka! Még mindig nem értem, hogy miért kellene a nőnek dolgoznia munkahelyen, ha ő csinál mindent otthon!”

Szóval azt írod hogyha nő/ferfi dolgoznak 8-8 órában, otthon együtt takarítanak meg főznek? Akkor elég ha a pasi 300 ezret keres? Össze jöttök így vele? 😟 Mert eddig total úgy olvastam a válaszokat hogy ha 5-600 nettónàl kevesebbet keres a férfi akkor szóba se jöhet mint partner.

ma 16:02
 147/158 anonim ***** válasza:
Nekem is sikerült kifogni egy olyat, akinek ilyen begyöpösödött elvei vannak a férfi-nói szerepekről. Én menjek vásárolni (az én pénzemből), takarítsam el a dzsuvát, amit ő csinált, főzzek az ő ízlése szerint, és dobjak el mindent, ha neki kell valami.
ma 16:10
 148/158 A kérdező kommentje:

147

Akkor nem olyan mint én. Mert èn egy 300 Ft-os vízet sem vetetnék a barátnőmmel. De az is igaz hogy én se vennék hetente neki arany karkötőket.

ma 16:19
 149/158 anonim ***** válasza:
81%
Jelentettem a kérdést. Szerintem tegyétek ti is ezt. Unalmas már ez a tróger idióta.
ma 16:21
 150/158 A kérdező kommentje:

149

Becsületsértés amit írsz!

“ tróger – 'hordár, alkalmi rakodómunkás': trógermunka; 'semmirekellő, mihaszna (ember)'.”

Iskola óta maximum egy hónapot nem töltöttem munkahelyen. 15 év alatt. Azaz nem vagyok tróger

ma 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!