Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

okt. 31. 09:34
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/243 A kérdező kommentje:
Mert rohadt idegesítő ez a duma. Egyenlő felek vannak. Nem elfogadott számomra ha egy nő keres 400 ezret de a férfitól várja az 1 milliót. És aki nem képes az kuka. Aki mérges rá és interneten felhozza az meg azt kapja mint én itt.
nov. 4. 10:38
 182/243 anonim ***** válasza:
100%
Ma is nagyon sok nő dolgozik
nov. 4. 10:39
 183/243 A kérdező kommentje:
Igaz ezek rá érnek itt nap közben írogatni ? Lehet pont az a kategória akit a gazdag férfi ingyen tart.
nov. 4. 10:43
 184/243 anonim ***** válasza:
100%

179

Ingerellek. :D

Figyi, én azt mondom, hogy lehet választani két lehetőség közül. Nekem személy szerint sokkal szimpibb, ha egy pár a pénzbeli hozzájárulást és a házimunkát is megosztja. Én ilyen kapcsolatban élek, és ilyen kapcsolatban SZERETEK élni. De természetesen minden pár úgy dönt, ahogy szeretne…

Csak annyit mondok, hogy ha egy férfi elvárja, hogy a házimunka 100%-át a nő végezze, akkor rohadtul tartsa el. ÉN ezt nem várom el, nem is szeretném. De ha valaki így akar élni, annak vannak feltételei ugye…

nov. 4. 10:47
 185/243 anonim ***** válasza:
66%

183 Eszedbe se jusson a home office, vagy a váltott műszak, esetleg a nem 8 órás műszak (értsd pl. 12 órázik és ma mondjuk szabadnapos.) Ilyenek nincsenek, csak a szegény férfiak esetén, mi?

Érdemes jelenteni a kérdést, mert nem ez az első kérdés, ahol azon vinnyog a kérdező, hogy a nő miért nem tud 8 óra munka mellett otthon egy újabb műszakot lehúzni tök egyedül, mert a fáradt férfinak csak a pihenés jár otthon.

nov. 4. 10:51
 186/243 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy kérdező, te is itt vagy és irogatsz, nem? :D

Téged ki tart el??

nov. 4. 10:54
 187/243 A kérdező kommentje:

184

Azzal semmi gondom nincs ha megosszàk a házimunkát.

A B példád zavar. De az az eset nálam nem all fent . Sose mennèk bele olyanba hogy a nő csak otthon van.

186

Nekem bele fér a munkahelyen a gyaakorizás.

nov. 4. 11:01
 188/243 anonim ***** válasza:
nov. 4. 11:02
 189/243 anonim ***** válasza:
100%
186 De a nőnek nem férhet bele. Értem. Szóval a nők munkája feszítettebb és nagyobb koncentrációt igényel, de te munka után - ami láthatóan laza - még tovább terhelnéd, mert elfáradtál a gyakorizás közben. Logikus.
nov. 4. 11:03
 190/243 A kérdező kommentje:

189

Mindent kiforgattok. Nekem is figyelnem kell azért. Ezért rövidek a válaszok. És tele helyesírási hibákkal.

Azt hiszitek kipihenten is ez a helyzet áll fent ? 😀 Bàr itt mit várok! Rajongók az állatokért , mindent megveszek nekik. Macskák velem alszanak. Imádnak még az idegenek is az utcán (macska) meglátnak azonnal odajönnek. Erre itt még be lettem állítva állatkínzónak azért mert 8 évesen megöltem egy tóparton egy gyíkot meg egy békát.

nov. 4. 11:08
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!