Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

okt. 31. 09:34
 201/243 A kérdező kommentje:
Az élet igazságtalan? 👍
nov. 4. 11:41
 202/243 anonim ***** válasza:
77%
Az élet igazságos ilyen szempontból, hiszen okkal nem kellesz senkinek. ;)
nov. 4. 11:57
 203/243 anonim ***** válasza:
100%
197# nem,mivel leszbikus vagyok 🙃☺️ nálunk nem kérdés hogy ketten dolgozunk és ketten végzünk minden mast is. Ő főz, én mosogatok. Ő takarit, én addig bevásároltam. Csak nálatok nem megy az evolúciós fejlődés hogy azt akarjátok hogy legyen minden mint 100 eve hogy hazaersz a munkából legyen minden tiptop,de persze mégiscsak ez a 21.szazad,egy kereset kevés,szoval a nő huzzon el dolgozni is🤣🤣eletem legjobb dolga hogy nem kell a hozzad hasonlokkal kinlodnom
nov. 4. 11:59
 204/243 anonim ***** válasza:
82%
Semmi baj, számomra te is ugyanilyen degenerált selejt vagy, aki ugyanúgy menne táborozni. ;)
nov. 4. 12:27
 205/243 anonim ***** válasza:
86%
209# a te fajtad is elég rendellenesnek hangzik🙃
nov. 4. 12:27
 206/243 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kényelmesebb mindenki mást gyűlölni a világon, mint szembenézni azzal, hogy a legtöbb ember, akit lenézel, boldog és teljes életet él, míg te egyedül kínlódsz.
nov. 4. 12:28
 207/243 A kérdező kommentje:

Amúgy tudjatok ti is , hogy bennetek sokkal több a rosszindulat mint bennem?

Jó nem mondom hogy bennem nincsen már frusztráltság. De legalább van oka. De nektek akiknek elvileg boldog kapcsolatai vannak? Nektek mi a mentség a “bjnkóságra” ?

nov. 4. 12:30
 208/243 anonim ***** válasza:
100%
#214 Legalább kiderült, miért vagy egyedül. Arra jó volt ez a kérdés.
nov. 4. 12:36
 209/243 A kérdező kommentje:

215

Ki szerint derült ki? Neked lehet, másnak vagy nekem meg nem.

Én nagyon jól tudom miért vagyok egyedül. Csak szerintem nem egyre gondolunk.

nov. 4. 12:38
 210/243 anonim ***** válasza:
100%

Akiket itt leszólsz meg "ledegenártazol", azokban több a jóérzés, mint benned.

Neked sincs jogod így ledegradálni embereket. És akkor még csodálkozol, hogy nem kellesz senkinek.

Nem a szaros pénz miatt...! A gondolkodásmódod miatt!

nov. 4. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!