Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elkényelmesedése miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?

Figyelt kérdés

Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.

Ma mi megy?

A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.

A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.

okt. 31. 09:34
 221/243 anonim ***** válasza:
Csak mert jöttél hogy igazold magad. 2 jó válasz van az amit te adsz. Igazából nincs sis kérdés.
nov. 4. 14:45
 222/243 anonim ***** válasza:
Azért*
nov. 4. 14:45
 223/243 anonim ***** válasza:
190 Azt már megint kihagyod, hogy a hörcsögöt meg "lejtetted" vagyis a földhöz vágtad.
nov. 4. 16:02
 224/243 A kérdező kommentje:

230

Nem ugyanaz. És neki nem lett baja. Még egy évig élt.

nov. 4. 16:05
 225/243 anonim ***** válasza:
49%

204 Hetero nő vagyok és kicsit rosszul esett anno, hogy engem is kinézett egy leszbikus nő, aki sajnos nem jól kezelte, hogy hetero vagyok, de ettől még már ne haragudj, de nők. Olyan téren még jók is, hogy nem a férfiak közül válogatnak. 😁

203-as keresztényként mondom azt, hogy sok boldogságot a párotokkal és ne foglalkozz ilyen megsavanyodott majommal.

nov. 4. 16:06
 226/243 anonim ***** válasza:
231 Kidobunk a 4. emeletről és ha mázlid van, nem lesz bajod. Kb. ilyen volt annak a szerencsétlennek leesni.
nov. 4. 16:10
 227/243 A kérdező kommentje:

233

Jó te ti komolyan keresztre feszítenétek egy 8-10 év körüli gyereket ?

Ne a felnőtt énemet bűntessétek már aki ártatlan! Hanem a kisgyereket aki nem tudta mi a helyes.

nov. 4. 16:13
 228/243 anonim ***** válasza:
65%
234 Én annyi idősen egyedül tudtam vigyázni a testvéreimre és gondozni az állatainkat. Egyedül elvittem az állatorvoshoz az állatainkat. Az is alap volt, hogy én takarítottam a macskaalmot, a hörcsögök terráriumát, etettem a kutyát, macskát, hörcsögöt. Te meg felelősségteljesen gyilkolásztál és dobáltad a hörcsögöt. Remek ember lehettél. A szüleid is.
nov. 4. 16:17
 229/243 anonim ***** válasza:
100%
Húha! Jópár komment törölve lett!
nov. 4. 16:21
 230/243 anonim ***** válasza:
100%
229 A kérdezőnek volt pár rasszista és homofób megnyilvánulása - szokása szerint - azok lettek kukázva.
nov. 4. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!