Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elkényelmesedése miatt lett nehezebb a társkeresés?
Régen az anyukáink eljártak 8 órába dolgozni. Utána meg főztek , takarítottak stb és késő délutánra oda mentek a 3 gyerekükért az óvodába.
Ma mi megy?
A nő (családi háttér támogatással ) elvégzi az egyetemet. Dolgozik maximum 2 évet. Jön a gyerekvállalás és onnantól kezdve a munkahelyre nem megy. Várja az eltartást a gondosan kiválasztott milliókat kereső férjétől.
A fenti helyzettel semmi gondom nem lenne ha ez egy kisebb rétegre vonatkozna! De nem így van! A nők többsége rajtengedélye lett hogy a férfi rendelkezzen saját ingatlannal, autóval , jó vékony trendi külsővel , megtakarítással, magas jövedelemmel , diplomával és hajlandósággal arra hogy gyereket meg az asszonyt totál kiszolgálja pénzzel.
AHHHw, ne is mondd kerdező!
Én nő vsgyok, és utálok takaritani, meg főzni is. Én 8 ora munka után, jobban szeretek a kanapén berhelni, és erre egyetlen pasi sincs tekintettel :( olyan férfit keresek, aki kiszolgál, aki 8 óra munka után megfőz, elmegy a gyerekekért, kitakarit mindezek után, dehát, nincs ilyen! :(
130
Veled? Cél? Élet? Mibőp???? Abbol a havi 450 ezerbol???? Hogyan
Ezeket amiket felsoroltal, egy atlag keresettel rendelkező ferfi is megadja...
131
Azt a kényelmest..! Sok sikert nyuszi
132
Van rengeteg pár akik közösen vesznek lakást akármit. 3-400 ezres fizuból.
Úgy fogalmazz hogy átlag keresettel a diplomás (világ életükben jómodó- Magyaroszágon összesen pár 100 ezer fő) közül. Mert bicskanyítógató hogy nem veszel tudomást arról hogy a minimálbér 177 ezer Ft , szakmunkás m. 216 ezer azt hiszem. És úgy állítod be hogy 6,7,8 ezer Ft-ot bárki után alapként oda adnak. Felejtsd már el. Nem mindenki zenész, színész , orvos , ügyvéd , fordító stb
13
Törődest? Tényleg? Neked abban mi a törődés, hogy a kapcsolat nő tagja 20 órat talpon van, te meg elmész dolgozni, és ennyi?
Szeretet? Adsz? Tényleg,? Abban mi a szeretet, hogy a nő megszakad, te meg csak döglesz?
Lehet veled tervezni? Hogy? Nyomorba szülne melléd a nő... a nélkülözést lehetne maximum betervezni
133
Pedigbte ugyanezt varod a nőtől! 🙄
Akkor hogy van ez most? Te elvarod az oké, de a nő ne varja el?
Persze, hogy nem mindenki ügyvéd orvos stb., de én inkább közülük válogatok! :)
134
Már többször jeleztem hogy ez a gyakori . És 500 negatív piszkálodas után simán írhat olyat is a kérdező ami valójában nem is az ő igazságát tükrözi.
Mint fentebb a másiknak is írtam a kölcsönösség is játszik! Mindketten keresnek 400 ezret és mindketten csak egy albérletben laknak. Aztán egyben együtt, és szépen elkezdenek tervezni és gyűjteni. Én ezt az életmódot támogatom. Engem az zavar amikor csak a férfi szerepe mindent hozni. A nézeteltérések ebből fakadnak.
135
Mit is várok a nőktől ? Nem világos mire célzol.
Ha te olyan körökben mozogsz ahol ügyvédek vannak. Akkor válogass kedvedre. Senki nem írta hogy ne ezt tedd. Aztán vagy megtalálod a parodat vagy nem.
"Engem az zavar amikor csak a férfi szerepe mindent hozni."
Mert azt gondolod, a nő dolga mindent hozni.
137
Fentebb írtam hogy együtt. Egybites tetszik lenni? 😆
Azt várjak sokan hogy a férfinek legyen lakása, autója már minden 20 évesen. És úgy kezdjen ismerkedni velük.
138, aha, csak a nő dolga az orál, a főzés, a takarítás. De mindketten hozzátok az anyagiakat.
Ez hol fair, Dahmerkém?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!