Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tolerálnátok, hogy akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tolerálnátok, hogy akivel ismerkedtek pszichológushoz jár?

Figyelt kérdés

Elkezdtek ismerkedni egy férfival, és kiderül hogy pszichológushoz jár.

Nem szeretnék kamuzni erről (meg semmi másról sem) hogy milyen elfoglaltságom van. Szeretném rendbetenni magam és annak a néhány embernek akik számítanak rám jobban funkcionálni.

okt. 9. 09:24
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim ***** válasza:
100%
Hacsak nem derül ki olyasmi, hogy azért jár pszichológushoz, mert pedofil hajlamai vannak vagy állatokat akar kínozni, nemhogy tolerálnám, de becsülném is.
okt. 10. 04:06
 52/61 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
okt. 10. 09:53
 53/61 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy igen. Ha feltárod a múlt traumáit, az alapvetően változtat a kapcsolataid minőségén,és sokkal harmonikusabb, mélyebb kapcsolódásra leszel képes.
okt. 12. 18:26
 54/61 anonim ***** válasza:
Természetesen a válasz, igen. "Szeretném rendbetenni magam és annak a néhány embernek akik számítanak rám jobban funkcionálni." Csernus Imre A férfi című könyvét ajánlanám elolvasni, csakúgy potyognak majd a tantuszok! Nekem is sok felismerésem származott általa!
okt. 17. 11:53
 55/61 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, és bizony volt olyan traumám, amikor pszichológusra volt szükségem. Megszakítottam a kapcsolatot az anyámmal, a testvéreim nagy részével. Borzasztó gyermekkorom volt, érzelmileg és fizikálisan is el voltam hanyagolva. A gyermekkoromat szerettem volna feldolgozni, miért kaptam az a sok bántást, megérteni anyámat, illetve a kapcsolat megszakítás miatti gyászmunkában is sokat segített a terápia. Szerintem férfias dolog szembenézni a félelmeiddel, törekedni arra hogy ne roncs ember legyél.

Ha fizikálisan beteg vagy, orvoshoz megy az ember. Miért ne mehetne orvoshoz, ha úgy érzi valaki a lelke, az érzelmei kötik gúzsba, vagy azok betegítik meg?

okt. 17. 13:19
 56/61 anonim ***** válasza:
0%
Gyere össze egy pszichológus nővel, két legyet egy csapásra!
okt. 17. 13:53
 57/61 A kérdező kommentje:
#56, vicces, de pont nemrég találkoztam egy aranyos és szimpatikus nővel, akiről kiderült hogy pszichológus :)
okt. 17. 16:03
 58/61 anonim ***** válasza:
47%
Bocs, de ezen akkorát röhögtem! Elmeséled a sztorit, hogy botlottál bele?
okt. 17. 20:12
 59/61 A kérdező kommentje:
#58, egy szervezett túrán. De nincs semmiféle sztori. A mai világban olyasvalakit találni akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak már szerintem lehetetlen.
nov. 2. 22:55
 60/61 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként miért kell ezt rögtön az első randin az orrára kötni?

Ha meg már hónapok óta együtt vagytok, el lehet mondani, szerintem egyébként ebben semmi szégyen nincs. Első randin lehet, hogy red flagnek érezném.

De lehet, hogy mire kiderül, már nem is lesz rá szükséged.

nov. 3. 11:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!