Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az összes ilyen randevúzási tanácsok könyv, weboldalak, coachok, pszichológusok mind semmit nem ér igazából, amíg csak a kinézet alapján választanak az emberek?
Ez így van.
Van amelyik eleve így kezdi, hogy mit csinálj az első randin.
Ja, hogy odáig el is kéne jutni, mert a nők (legalábbis aki néz ki valahogy) nem randiznak olyan férfival, aki külsőleg nem tetszik nekik.
A pua szerű baromságokat meg hagyjuk is, mint ledominálás, vonzalomkeltés stb ezek szintén esélytelenek kölcsönös szimpátia nélkül.
Ugyanmár, a pua is pont arra a koncepcióra építette fel a baromságait, hogy a nőknek a külső nem számít.
Nincs ezzel gond, valóban én sem randiznék olyannal, aki nem tetszik!
Viszont nem is hazudok, nem állítok olyanokat hogy a külső nem számít!
A külső a legfontosabb, az kelti fel az érdeklődést, amiatt tetszik nekem valaki, mert úgy néz ki ahogy.
Valamint szintén nem állítok olyan f@szságokat, hogy ennek hiány személyiséggel kompenzálható!
Tiszta sor?
Leszarom a pua szótárat, pár videójukat láttam, elég is volt a szánalmas pénzlehúzós ökörségeikből.
Hallottál már olyanról, hogy valakit a belső értékei és a nagyszerű személyisége alapján húztak jobbra?
Én sem.
És olyanról, akit ezek ellenére balra?
#8: Ezt írtad az #5-ös hozzászólásodban:
"Ugyanmár, a pua is pont arra a koncepcióra építette fel a baromságait, hogy a nőknek a külső nem számít."
Pont a #7-es hozzászólásommal akartam tudomásodra hozni, hogy ez NEM IGAZ. De akkor ezek szerint neked az értő olvasás, meg a következtetni tudás SEM az erősséged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!