Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tolerálnátok, hogy akivel ismerkedtek pszichológushoz jár?
Elkezdtek ismerkedni egy férfival, és kiderül hogy pszichológushoz jár.
Nem szeretnék kamuzni erről (meg semmi másról sem) hogy milyen elfoglaltságom van. Szeretném rendbetenni magam és annak a néhány embernek akik számítanak rám jobban funkcionálni.
Összetenném a kezem, ha olyan férfival randiznék aki pszichológushoz jár. Legalább tudom, hogy dolgozik magán.
De légyszi ne írj, nem vagyok szingli.
Szerintem mindenkinek szüksége van pszichológusra az életében. Ehhez nem kell trauma, vagy "kettyósnak lenni", mindenkinek van kisebb-nagyobb problémája aminek a megoldásához/feldolgozásához kell egy kis hozzáértő segítség.
Én is részt vettem most egy sor konzultáción, nagyon jól esett.
Nem hibáztatom az exemet, de ha idejében elmegy pszichológushoz, akkor ma már nagy valószínűséggel boldog házasok lennénk, talán már gyerekkel.
Sokáig megértő és türelmes voltam, de már nem bírtam tovább a kezeletlen traumái miatt fellépő problémákat :(
Az a helyzet, hogy a férjemnek is szüksége lenne rá, gyerekkori traumák miatt. De ő ezt nem hajlandó tudomásul venni.
Szerintem ez nem riasztó, ha valaki felismeri a helyzetet és bevon egy szakembert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!