Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek már nők akik szeretnek főzni meg rendet tartani a férjükre?
Tudok és szeretek is főzni, de hétköznapokon nincs rá több órám mivel nyilván én is dolgozok. Szóval nálunk is leggyakrabban a 14-es által felsoroltak vannak. Nem fogok hajnal 2-ig a konyhában robotolni....
Anyukám kevesebbszer főz mint én, mert munkahelyi menzán esznek. Nagymamám meg anno otthon volt amíg papa dolgozott, jobban ráért főzőcskézni. (Amúgy meg ők is szoktak mirelit és üveges dolgokból főzni)
21,22
Szégyen
Amúgy nekem Szakács a szakmám , de egy percet nem dolgoztam a szakmában. Csak az iskolában meg a kötelező szállodai gyakorlaton főztem.
Meg nyilván magamnak kénytelen vagyok. Ehető de tényleg nem vagyok jó benne. Szóval másnak nem adnék belőle. Egy nőnek aki tetszik annak meg főleg nem.
Férjem egymaga látja el anyagilag a családot. Én nem dolgozok sehol, mióta megszületett a 2-ik gyerekünk.
Sütök, főzök, takarítok!
Jó kedvvel csinálom, mivel most más dolgom nincs. Meg azért is jó kedvvel végzem a sok otthoni teendőmet, mert nyugodtan költhetem a pénzt, nem veszekszik, hogy mit veszek magamnak.
Hétvégente ő főz vagy kint sütöget.
Nekünk egyenlőre így megfelel!
Ha nagyobbak lesznek a gyerekek, én is fogok dolgozni járni.
De mi a nénikém a szégyen azon, hogy nem gályázok hajnalig a tűzhely mellett? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!