Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincsenek már nők akik szeretnek főzni meg rendet tartani a férjükre?
Egy önálló, életképes élőlényt nem kell gndozni.
GOndozni egy kiszolgáltatott, magáról gondoskodni nem tudó teremtményt kell. Pl kutya, kisgyerek, súlyos értelmi fogyatékos.
Egy Férfi valahogy nem esik ebbe a kategóriába.
Jól mondod.
Ha a férjem eltart és vállalja (tehát nem köttet házassági szerződést velem) esetleges válás esetén is a nekem járó anyagi javakat akkor szíves örömest főzök, mosok és takarítok minden egyes nap.
Ha ez nem történik meg és nekem is dolgoznom kell ugyanúgy 8 órában akkor várhatja, hogy a bejárónője legyek.
Nem kell "rendet tartani RÁM", mekkora fasság ez már? Nem vagyok óvodás. Főzni is tudok, nem is rosszul talán. A feleségem órákkal később ér haza. Sokszor várom vacsival, néha porszívózok, szoktam vásárolni is. Azért az bebaszna, hogy mindent ő csináljon egyedül. Pláne, hogy kb. ugyanannyit is utazunk és szinte egyformán is keresünk.
Hagyjuk már ezt a középkori minden is a zasszony dóga dumát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!