Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inceleket utáló nők! Ti nektek szimpatikus lenne olyan átlagos/kicsit átlag feletti kinézetű csávó, aki csak a gigamellű, gigaseggű, angyalarcú nőkkel állna szóba, a többivel meg flegmán, lepattintóan beszélne?
Illetve elvárná, hogy a nő többet tegyen bele a közös kasszába.
Miért olyan nehéz megérteni, hogy minekünk inceleknek legtöbbször ez a tapasztalatunk a modern nőkkel, a kinézetünk, kisugárzásunk, vagy csóróságunk miatt utasítanak el minket, és nem utálunk minden nőt, csak azt a női viselkedést, amit amúgy ti is utálnátok egy férfiban fordított esetben?
Randi?
Kis optimista, odáig el se jutottam soha, általában 1 beszélgetés se volt a randi, rögtön ment a flegmázás lepattintás, és nem csak full ismeretlen csajoknál.
Tehát akkor ezekkel NEKED vam gondod. Nincs önbizalmad, nem mersz eltérni a nyájtól, minden mások hibája.
Egyrészt gyűlölködve beszélsz másokról. Én sem iszom, soha nem voltam semmilyen buliban, de taszít, aki ennyire szidja a tőle eltérő embereket.
Plusz valós rossz tulajdonságokat nem írsz le magadról, nincs önismereted, csak elképzeled, hogy azért nem szopnak le a Hősök terén random, mert nem szakadt a ruhád.
16 évesen is kuurva ciki lenne ez a nyávogás.
"odáig el se jutottam soha, általában 1 beszélgetés se volt a randi, rögtön ment a flegmázás lepattintás, és nem csak full ismeretlen csajoknál"
Több kérdés is volt. Hányan mondták el neked, hogy azért nem randiznak veled, mert szemüveges vagy?
35
Amikor valakit napi szinten látok tehát nem full idegenként megyek oda, hogy ismerkedjek, majd flegmán pár szóval reagál mindenre meg lepattintó az mi miatt is van? Igen biztos empata azt tudja hogy milyen a személyiségem.
36, hogy nem látod magad valósan, és egy nem valós problémát nevezel meg a sikertelenséged okának. És ezért lenézed azt, aki másmilyen.
Vehetsz szakadt ruhát és a kezedbe foghatsz egy üveg sört, semmi nem fog változni. Nem fognak rád szállni a csajok, mert lyukas a gatyád.
Első oldalon megmondtam, hogy nem is próbálkozol, és jött a tininyafi, hogy "ismeeerssz, ott vagy mindig?".
Igen, ismerlek. Rengeteg van belőled, aki nem ismeri önmagát, aki egy tiktok világban él, aki nem képes a hibáit felismerni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!