Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos az sokaknak, hogy valaki beoltatta e magát vagy sem?
Figyelt kérdés
Ezt eleve miért kell feltüntetni, ez tényleg lényeges szűrő? :Dokt. 1. 07:50
41/47 anonim válasza:
Aki fél és buta, az bemagyarázta magának, hogy nincs vírus, és nem kell oltás. Nem mert szembenézni azzal, hogy egy 8 milliárdos világon az a csoda, hogy nem jönnek vírusok többször. Buta félősökkel meg ki akar dugni?
42/47 anonim válasza:
Ja, de ezt én gondolom magamban. Nem állok bele senkibe, ez pedig egy anonim oldal, ahova leírtam a véleményem.
A fenti megbetegedettek pedig engem akartak rábeszélni, hogy de milyen szuper dolog a covid vakcina. Egyedül a leukémiás próbált ellenállni, de aztán csak megtörték szegényt.
44/47 anonim válasza:
Menjetek ki a Margit szigetre.
Nézzétek meg a covid áldozatok emlékére elhelyezett kavicsokat a virágos rét körül.
Olvasgassátok a neveket meg az életkorokat.
Számolgassátok a kavicsokat.
Közben meg törölgessétek a náthás orrotokat, ti bátor, kis megfázástól nem megijedő immunbajnokok.
45/47 anonim válasza:
Nem a covidtol haltak meg, hanem mert már előtte is ramaty volt az egészségük!
46/47 anonim válasza:
44
Loool, tényleg, van egy ilyen emlékmű.
Amikor először arra jártam, nem tudtam, mi az, és azon morfondíroztam, hogy miért csak nagy számok vannak a köveken? :DDDDD
47/47 anonim válasza:
Fura, mert amikor ment a COVID-cirkusz keményen, akkor volt ez oly fontos. Úgy látszik, most ismét téma/fontos lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!