Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos az sokaknak, hogy valaki beoltatta e magát vagy sem?
9# Az adatok már nyilvánosak a Koch intézet által. El lehet olvasni, valójában milyen is a "szakemberek" által összetákolt lötty.
Bíró Éva oldalán megtekinthető.
11
Ok, akkor legyen egy keményebb megfázás... Egy egészséges fiatal számára semmiképp sem több.
Én is azon az állásponton vagyok, hogy ez rengeteg mindent elmond egyesekről. Paranoia, összeesküvés elméletekben való hit, mások és saját maguk ijesztgetése azzal, hogy a világ minden kormánya ellenük van, orvosi szakvélemény elutasítása, facebook posztoknál komplexebb cikkek megértésére való képtelenség, stb. Vannak akiknek ez nem kell.
A másik oldalról meg az oltatlanok szentül meg van győződve arról, hogy mindenki aki oltott, keserves kínhalálok sorozatát fogja halni rövid időn belül, szóval nekik sem éri meg oltottal kezdeni.
Az nem vízválasztó, ha valaki kér-e évi influenza oltást, vagy szed extra vitamint telente, de a covidoltás körüli tömeghisztéria más.
Ti vagytok az élő példák, hogy miért fontos téma ez. Nem akarnék összejönni olyannal aki vírustagadó konteós.
16
Nem tagadom a covidot, ahogy a meghűlést sem. A vakcina pedig nyilván jó szándékkal lett fejlesztve, nincs benne sem méreg, sem chip. De valahogy nem tudtam megijedni egy kis köhögéstől.
Nem tudom te mit tagadsz és mit nem, akiknek válaszoltam azok nem ismerik el hogy a covid vírus létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!