Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos az sokaknak, hogy valaki beoltatta e magát vagy sem?
Ja azt nem tudtam hogy jobban ismered a tüneteimet mint én magam. Hihetetlen látnoki képességed van.
Nem vitázok tovább alusipkásokkal, a kérdező szerintem megkapta a választ hogy miért jobb korán kiszűrni azt akivel ennyire alapvető dolgokban ütközik a világnézetünk.
Sehol nem írtam hogy “súlyos” tüneteim lettek volna. Kellemetlen maradandó tüneteimről írtam.
Amúgy kettőnk közül nem én élek tévképzetekkel és nem én gondolom magam látnoknak, szóval óvatosan ajánlgasd a pszichológust 😊
33
Én nem voltam covidos, viszont az oltás után jöttek elő maradandó kellemetlenségek. Pl az oltás óta minden megfázás rámegy a légcsövemre.
No de tudhatom biztosan, hogy ez az oltás miatt van? Hát nem igazán, lehet ennek ezer egyéb oka. Ugyanez igaz a post covid tünetekre is.
"Nekem covidba se halt bele ismerősöm"
Nekem meg az anyósom, az anyám barátnője meg egy munkatársam halt bele a te enyhe megfázásodba.
36
Béke poraikra. Nekem meg egyetlen ismerősöm sem halt meg...
Nincs időm elolvasni az összes kommentet.
Nem vagyok oltott, és büszke vagyok rá, mivel:
-Egy átlagos vakcinát őt évig szoktak tesztelni, mire piacra dobják, nem pár hónapig.
- Nem szeretem, ha bármit rámerőltetnek.
- Elkaptam a vírust, de nulla tüntettel! Előtte csak C és D vitamint ittam.
- A családomban többen oltottak, és ők is mind elkapták (három adag után) és úgy kiütötte őket, hogy azt hitték ott maradnak!
És most jön a legfontosabb:
CSAK A KÖZVETLEN KÖRNYEZETEMBEN, az oltás utáni megbetegedések:
- leukémia
- méhrák
- mellrák
- máj cirozis
- ramaty immunrendszer
Ez mind véletlen lenne? :)
- a szomszédom bankban dolgozik.
A kolléganője 15 éves kislánya szívbetegséggel született, de végig kontroll alatt tartották a betegségét. Az oltás után három héttel meghalt. Ez itt külföldön történt, még a helyi hírekben is benne volt, de csak 1-2 napig, mert aztán misztikus módon eltűnt és többet szóba sem hozták.
- Volt bírósági eset is abból, hogy egyes közösségi oldalak cenzúrázták a vakcina ellenes tartalmakat, még akkor is, ha az egy orvostól származott.
Aki felvette az oltást, az ugyanúgy fertőzhetett, mint az aki nem. Ez az egész egyeseknek jó pénzt hozott a konyhára.
Nem tagadom a vírust, alapvetően nem vagyok oltás ellenes, és senkit sem kritizáltam, amiért felvette. Viszont elég sokat elmond az emberről az, ha pl. tudja használni a józan eszét és nem feltétlenül áll be a birka sorba. :)
Csak azokat sajnálom, akiket kényszerítettek: pl. elbocsátással fenyegettek. Szóval nem mindenki engedhette meg magának, hogy nem-et mondjon, de minden tiszteletem azé, aki ellen tudott állni a 21. század egyik legnagyobb hülyitésének. :)
Nem kritizálod, csak lebirkázod. Végülis….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!