Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fontos az sokaknak, hogy valaki beoltatta e magát vagy sem?
Igen ebben igazad van, a covid valóban a vírus által okozott betegség.
Ami nem meghülés.
És a vakcina se a meghűlésre van. :)
#21 [link]
"Well over 200 virus strains are implicated in causing the common cold, with rhinoviruses, coronaviruses, adenoviruses and enteroviruses being the most common."
A koronavírusok a megfázás fő okozói közé tartoznak, tehát a covid megfázás.
A sars-cov-2 nem megfázás továbbra se. A megfázást megfázásnak hívják, a covidot meg covidnak.
Megfázásba még nem halt bele ismerősöm, de még csak kórházba se került. Covid miatt többen is (és nem, nem 98 éves szervátültetettek “akikért nem kár” pár fórumozó szerint)
Semmi furi nincs ebben, már az elején tudni lehetett hogy előbb vagy utóbb enyhülni fog.
Én se pánikoltam, de megfázástól még soha nem ment tropára a szaglásom hetekre korábban meg azóta se, és semmi maradandó tünetem nem volt sima megfázástól.
Őszintén mondom hogy szerencsés vagy, hogy neked egy szerettednek se lett komoly baja.
23
Nekem covidba se halt bele ismerősöm. Azaz várj csak... Tudok olyanról, aki balesetben halt meg, de mivel a szervezetében kimutatták a covidot, ezért a vírus áldozatainak statisztikáját erősítette.
#27 A covidtól sem volt maradandó tüneted. Ha bárkinek bármi baja volt, miután átesett a covidon, azt automatikusan elkönyvelték post-covidnak, de semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy ez a jelenség valóban létezne.
Egyébként én is tudok olyanról, aki rákban haldoklott a kórházban, egy nappal a halála előtt produkált egy pozitív covid-tesztet, és covid-halottnak könyvelték el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!