Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még 45 év feletti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?

Figyelt kérdés

En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.

Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!

Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.

Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!

Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig

aug. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:

69. Egy év komoly udvarlás kellett az első szexig, majd utána is havonta volt egy. Mivel se közel se távol nem volt nő a közelembe, vagy ő vagy senki. Ez a mai napig érvényes. Oké, 2009-től próbálkozom ismerkedni de reménytelen vállalkozás. Előtte volt egy kapcsolatom, de ott a nő és az anyja valami boszorkánnyal elátkozott, azóta hiszek a rontásdokba. Ugyanis nem tudom otthagyni a jelenlegit, és egyetlen nő sem jön össze. Holott gyakorlatilag az átlagot toronymagasan verem. Mint külsőre, mint belsőre, végzettségre, egzisztenciára. Képzeld, 185 vagyok, 8 éves korom óta sportolok, persze ma már nem versenyszerűen. Vannak diplomáim, nincs káros szenvedélyem, de mellette egy zsivány, sosem unatkozó bevállalós férfi vagyok. Aki elmegy egy európai motoros körútra, vagy 200km hetes kajak túrára. Vagy kiszerkeszti a nyári égbolt csillagait és 2x3 méteres installációba megalkotja a falra.

Szóval a szerelmi átok baromira működik, baromira veszélyes. Feloldani sem lehet. Erre példa pár itteni gyk-s női ismerősöm, akikkel jól alakult, de mindegyiknél megmagyarázhatatlan családi események sorozata játszódott le, majd nevezzük szakításnak, de otthagytak. A semmiből hirtelen. Igazából már az ismerkedésről is lemondtam a fent említett okok miatt, ezért is mondtam hogy nincs nő. Jobb is, én sem akarok rosszat nekik.

aug. 9. 11:03
 72/78 anonim ***** válasza:
a zsivány egy állnok csaló ember,ennek tartod magad 71?vagy nem vagy tisztába a szó jelentésével?szóval nem kellettél a nőknek ezér tösszejöttél egy mentális beteg magát boszorkánynak képzelő nővel?
aug. 9. 11:18
 73/78 anonim ***** válasza:
71,ez nem így működik,ha nincs senki,akkor se kell összejönni olyannal akivel nem éri meg,a magadfajták tologatnak hátulról 400 kg os nőket,olyanok vagytok mint az állatok,érdekes,én 40 hez közeledve szűz férfi vagyok,még se járok prostizni se,persze,nem jó érzés ez,nyilván
aug. 9. 11:23
 74/78 anonim ***** válasza:

72-73. Annyira sötét vagy, hogy szóra sem vagy érdemes. Magamfajta? Ez valami degradáló, lekezelő kifejezés? 😂 Belőlem csak egy van, nincs fajtám. 😊

48-54kg az esetem, diplomás, polgári. A többit minek soroljam egy 60 évesen szűz tininek? 😁 Nagy rád ez a kabát...

aug. 9. 14:01
 75/78 A kérdező kommentje:
Szóval itt halászol szexet, azert utalod azokat, akik mernek szinglik lenni es szex nelkul élni. Tiszta sor
aug. 9. 14:19
 76/78 anonim ***** válasza:
Hehhh, írtam én azt valahol hogy halászom a szexet. Olvasd már vissza mit írtam! Nekem sosem jön össze. Maga a nőzés nem probléma, de szex sosem lesz belőle, az lehetetlen feladat. Engem hol zavar hogy ki hogy él?
aug. 9. 14:29
 77/78 A kérdező kommentje:

A nőkkel kell tudni beszélni, az egy külön készség, képesség, “skill” ahogy az angol mondja.

Nem úgy, hogy eléállsz es 2 perc ismerkedés után azt momdod, hogy akarod latni mekkora a farkam?

Mert amúgy en hazas vagyok, de na, szeretnem ha valami összejönne, veled, vagy akarkivel. Így sose fog menni, garantalom.

Nekem is udvarolnak az elvalt pasik, akik “parlagon” hevernek, egyik idétlenebb mint a masik.

Csak azert mert visszaköszönök neki es szóbaállok vele civilizáltan, mar feljogosítja arra, hogy megkeressen a facebookon (ez semmi) es utana kuldje nekem a meztelen felsőtestű fotóit, es ha nem állítom le, következik a farka.

Nem tudom, a mai emberek valahogy elfelejtették, hogy mikor minek van itt az ideje es mikor nem.

Zavarodottak.

Ezek meg a szomszedok, akikről beszélek, nem társkeresőzöm!

aug. 9. 15:09
 78/78 anonim ***** válasza:
77. Ne nézz már ennyire hulyének! A munkám része a kommunikáció, bárhol tudok ismerkedni. Nálam inkább az szokott lenni,hogy belém zúgnak. Na most jön a csavar, mert így sem lett szex sosem. Erre varrj gombot. Esély se volt rá! Innen a gyk-ról kellene megkérdezni azokat a nőket hogy miért. Az egyik már ott tartott hogy költözzek le hozzá, de szex az nem lesz, ő nem olyan. 4 hónap ismerkedés. Sorolhatnám. Nagyjából tudom hogy mi okozza, de ez a fórum alkalmatlan lenne arra a témára.
aug. 9. 15:26
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!