Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még 45 év feletti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?

Figyelt kérdés

En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.

Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!

Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.

Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!

Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig

aug. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 A kérdező kommentje:

Én nem állítottam hogy a ferfiak parkapcsolatra alkalmatlanok, kapkodja őket fel szaporán akinek kellenek!

Nekem személyesen ilyen emberek nem kellenek!

En meg nem hallottam nőről aki jól választott volna, es dícsérné a párját, legfeljebb az elején, mikor ott a hormonok vakítása, utana előkerül a szőnyeg alá söpört szemét és a konyhakés!

De ha vannak nők akik boldogak 5 év utan is en őszintén örülök! Kivétel erősíti a szabályt !

aug. 7. 09:42
 32/78 A kérdező kommentje:
30 as, te nagyon extrémekben gondolkozol, de nem érdekel a mondanivalód sajnálom!
aug. 7. 09:44
 33/78 anonim ***** válasza:
75%

"A párkapcsolatban élő nők szerint az ő hapsijuk a Világegyetem közepe, soha ilyen férfi nem volt még a világtörténelemben, a leg-leg-leg minden értelemben. Figyelmes, brutálisan jól néz ki, a szexben extrém jó, okos, ügyes stb."

Ja... Aztán találkozik az ember (lánya) ezekkel az "istenekkel", és nem is érti, miről áradozott a párjuk.

Kinek milyen a mércéje. A kritikusabbaknak nyilván nem fér bele, amit az áradozók még csak nem is észlelnek, mert annyira magától értetődőnek (és normálisnak) tartják. Még most is vannak nők szép számmal, akiknek természetes, hogy övék a háztartás és a gyerek kompletten, nem látnak ebben semmi kivetnivalót - ők is dicsérhetik a mellettük lévő férfit, akitől más csupán emiatt már világgá szaladt volna.

aug. 7. 09:52
 34/78 A kérdező kommentje:

Tegyük hozzá, hogy sok nő hazudik, sokan szeretnek dicsekedni isten őrizz, hogy bevallják az igazat !

Ezt en is megjartam parszor, hogy bevettem a maszlagokat. Azert vettem be, mert en nem hazudok es magamból indultam ki! De sok a beteg elme mindenhol

aug. 7. 09:56
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sokan igyekeznek egy idilli látszatot fenntartani. Az utolsó ilyen mögött, amiről végül megtudtam az igazat, konkrétan fizikai bántalmazás is állt... Akkor gondoljunk már bele...
aug. 7. 10:00
 36/78 A kérdező kommentje:
Szerintem sajat maguknak is hazudnak! Hiszi amit állít, zsongítja a saját agyát!
aug. 7. 10:05
 37/78 anonim ***** válasza:
18%
20 évesen mért nem mondtad ezt?hogy nemkell kapcsolat se sex?nem tudlak komolyan venni kérdező
aug. 7. 14:28
 38/78 anonim ***** válasza:
0%

Akkor a gyk-s nők hazudnak maguknak is amikor sztárolják a kapcsolatukat! 😁 Mégis fel vannak pontozva, de azok a nők is akik most meg ellenük vélekednek! 😂

Én meg olyan világból jövök, ahol a házastársak kiegészítik, segítik egymást már 10-20-30 éve. Ja igen, bizonyára ez 10-20-30 év hazugság. Mennyivel jobb lenne a szuper férfival évente 10 egzotikus utazáson részt venni, csak szórakozni, nulla felelősség. 👍

Most is megkérdezem! Ki mondta hogy hulladék pasikkal kell leállni? Vagy ez volt a szülői minta is? Vagy kérdezek mást! Miért dugtok ilyen nyomikkal? Hol marad a női tartás? Miért van ilyen alacsonyan a léc? Én férfi létemre magasra tettem, akkor ti nők miért nem? Talán mert az azonos szint elsőre megnyugtató és biztonságos?

aug. 7. 15:10
 39/78 A kérdező kommentje:

Elvagy te 38 as a magad lilagőzös világában, ok, akkor a házas nők istenítik a ferjüket, rendben!

Lehet a pofajaba dícséri, hogy sarkallja többre mint a lovat a kockacukorral!

Nézd, neked van igazad.

Túl nagy számodra az ellentmondas, összezavarta a szép világképed a kérdésem, es emiatt folyton dongod a kérdést, mint légy a trágyát!

Igen, arról van szó, hogy akik elkeltek memnyben vannak a boldogságtól! Akik meg nem, azok hazugok, rosszul választanak (lám, nem téged választottak) es savanyú nekik a szőlő!

Utazni akartak mas pénzén, nem szépen felezni a szamlakat es 5 forintot, ahogy illik!

Neked van igazad !!!

Köszönöm az ertekes hozzászólásod!

Csá!

Ui : hiányozni fogsz!

Ha nem írok, ne válaszolj!

aug. 7. 16:24
 40/78 A kérdező kommentje:

Még 1 hozzászólás 38 as: aki nem téged választott, az mind átkozott és mind itt sír!

De megérdemlik !!!!

aug. 7. 16:30
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!