Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyszer nagyon szerelmes...

Egyszer nagyon szerelmes lettem egy lányba. Mostmár teljesen lemondtam róla, már nemis annyira beszélgetek vele pedig az osztálytársam. De mégis iszonyúan hiányzik az az érzés mikor mosolyog rám és beszélgetek vele. Én se tudom h mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés
ez már 2 éve volt 9,-ben.Volt egy lány aki nagyon szép,kedves,s aranyos volt.Osztálytársaim rengeteget szekáltak engem is s őt is emiatt.Mikor valentin napon csokit hoztam neki látszólag örült,de megtudták osztálytársaim.Utána azt gondoltam h inkább meghalnék,és iszonyúan éreztem magam.utána azt gondoltam,h majd érettségi után megpróbálkozom vele.De mostmár nincs kedvem hozzá,azóta nem is nagyon hajtottam rá senkire,s senki se jött be.Nem a szépsége,hanem a belseje fogott meg.MIÉRT VAN H NEMTUDOK ÚJ UTAK FELÉ NYITNI?Pedig már nem akarok vele semmit,de az az érzés mikor örülök h mosolyog rám annyira hiányzik!!!Mit tegyek lehetséges h nem vagyok túl rajta?Nektek volt hasonló érzésetek?elvileg jóképűnek tart,de visszahúzódó vok,de nagyon kedves,s magas.

2014. ápr. 26. 21:37
 1/3 anonim válasza:
100%
Szerintem még nem vagy igazán túl rajta..azért nem tudsz "új utak felé nyitni", mert általában őt keresheted minden lányban, de belőle csak egy van és lehet, hogy csak azért érzed úgy, hogy nem akarsz már tőle semmit, mert el szeretnéd felejteni, mert tudod, hogy nem tudtok összejönni. Szoktál vele mostanában beszélgetni?
2014. ápr. 26. 22:52
 2/3 anonim válasza:

Mert az emberi agy ilyen: ha valami jó érzés volt, az hiányozni fog neki. Nem az kell ami kiváltja az érzést, hanem az érzés.

Ezért is nehéz a drogosoknak leszokni.

Én pl. 10 éve voltam szerelmes, azóta nem tudok igazán örülni semminek sem, csak annak az érzésnek tudnék örülni.

Használható tanácsot senki sem tudott adni nekem azóta sem,

úgy tűnik mindenki analfabéta ehhez a dologhoz.

Aki sikeres annak a véletlen szerencse segített.

Remélem te jobban jársz majd mint én!

2014. ápr. 27. 13:31
 3/3 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet, én 8 hónapig jártam egy fiúval. Aztán szakítottunk. Ez már 3 éve volt, azóta nem tudom őt elfelejteni. Nem tudok rajt túllépni, nem tudok elszakadni a múlttól. Azóta volt pár barátom, de mindig rá gondoltam,őt kerestem mindenkiben, mégis úgy éreztem ,hogy őt senki sem tudja pótolni. Azóta inkább nem is próbálkozok új kapcsolattal. Talán majd idővel sikerül elfelejteni, addig türelmesen várok. Mást úgy sem nagyon tudnék csinálni.
2014. máj. 2. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!