Ti lemondtatok teljesen az alkoholról?
Figyelt kérdés
Amióta anyósom megtudta, hogy állapotos vagyok, azóta még alkalmakkor sem ihatok meg egy fél pohár pezsgőt se, mert jaj árt a babának. Ha éppen olyan húst süt amibe sütés elött tett sört, bort vagy bármit nekem mást ad, mert árt a babának. Szerintem meg nem... Nem ittam sűrűn elötte se, de ha havi egyszer eszem iszom ilyet úgy gondolom nem vagyok rossz kismama. (22hetes vagyok jelenleg)2015. ápr. 28. 11:38
1/44 anonim válasza:
én lemondtam, egyáltalán nem esett nehezemre pedig nagy bohém voltam előtte. az jobban zavart hogy bizonyos ételeket nem ehettem :)
2/44 anonim válasza:
A vörösbor mértékkel kifejezetten egészsége.
Én áprilisban szültem, karácsonykor (5 hónapos terhesen) bizony megittam egy bögre forralt bort.
Semmi baja nem lett tőle a fiamnak.
De talán más alkoholt nem is ittam terhesen.
3/44 anonim válasza:
Igen, eszemben sem jutott inni terhesen, talán dohányzol is mert az sem árt?? Az hogy az étel úgy sül,fől hogy alkohol van benne az más mert ott az alkoholtartalom elillan.
4/44 A kérdező kommentje:
Én sem akarnék alkoholizálni, csak nagyon zavar, hogy most is volt két névnap és két szülinap a kezembe nyomott egy pohár vizet, hogy csak azt ihatom...
2015. ápr. 28. 11:43
5/44 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom és nem is fogyasztok rendszeresen alkoholt... Még gyógyszert se szedtem, csak ha nagyon muszáj volt, teljesen egészségesen élek
2015. ápr. 28. 11:43
6/44 anonim válasza:
Nekem nem volt nehéz lemondani, előtte sem ittam, no jó, egyszer-egyszer egy-egy koktél, anélkül meg kibírtam azt a pár évet (merthogy szoptatás alatt sem jó ;)) Az viszont szerintem túlzás, hogy az ételbe tett sör miatt nem ehetsz belőle, ha jól tudom, főzéssel az alkoholtartalma elpárolog. A kávéról már nehezebben mondtam le...
8/44 anonim válasza:
én abszolut nem iszok..mert nem szeretem az alkohol izét, igy nem volt nehéz lemondani rola. utoljára az eskuvomon ittam két korty pezsgot.
9/44 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de nem teljesen. Nekem a dokim is mondta,hogy ha megkívánok egy pohár sört mondjuk, akkor nyugodtan igyam meg. Persze nem minden nap, és nem liter számra!
10/44 anonim válasza:
NEmh eszembe se jutott de nem is esett volna jól Szilveszterkor 30 hetes körül voltam, nekem öntöttek fél pohár pezsgőt, de még a nyelvemet se dugtam bele. Végképp nem kellett.
Viszont amibe megfő a bor vagy sör attól bajod nem lesz. Kifő belőle. Atz már kicsi túlzásnak tartom.
Amúgy én is hallottam erről h a bor egészséges de minek is innál? Az h koccintsál? Ugyan már, teljesen jó rá a víz is meg a gyerekpezsgő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!