Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti lemondtatok teljesen az...

Ti lemondtatok teljesen az alkoholról?

Figyelt kérdés
Amióta anyósom megtudta, hogy állapotos vagyok, azóta még alkalmakkor sem ihatok meg egy fél pohár pezsgőt se, mert jaj árt a babának. Ha éppen olyan húst süt amibe sütés elött tett sört, bort vagy bármit nekem mást ad, mert árt a babának. Szerintem meg nem... Nem ittam sűrűn elötte se, de ha havi egyszer eszem iszom ilyet úgy gondolom nem vagyok rossz kismama. (22hetes vagyok jelenleg)
2015. ápr. 28. 11:38
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
74%
én lemondtam, egyáltalán nem esett nehezemre pedig nagy bohém voltam előtte. az jobban zavart hogy bizonyos ételeket nem ehettem :)
2015. ápr. 28. 11:40
 2/44 anonim ***** válasza:
54%

A vörösbor mértékkel kifejezetten egészsége.

Én áprilisban szültem, karácsonykor (5 hónapos terhesen) bizony megittam egy bögre forralt bort.

Semmi baja nem lett tőle a fiamnak.

De talán más alkoholt nem is ittam terhesen.

2015. ápr. 28. 11:40
 3/44 anonim ***** válasza:
80%
Igen, eszemben sem jutott inni terhesen, talán dohányzol is mert az sem árt?? Az hogy az étel úgy sül,fől hogy alkohol van benne az más mert ott az alkoholtartalom elillan.
2015. ápr. 28. 11:42
 4/44 A kérdező kommentje:
Én sem akarnék alkoholizálni, csak nagyon zavar, hogy most is volt két névnap és két szülinap a kezembe nyomott egy pohár vizet, hogy csak azt ihatom...
2015. ápr. 28. 11:43
 5/44 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom és nem is fogyasztok rendszeresen alkoholt... Még gyógyszert se szedtem, csak ha nagyon muszáj volt, teljesen egészségesen élek
2015. ápr. 28. 11:43
 6/44 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt nehéz lemondani, előtte sem ittam, no jó, egyszer-egyszer egy-egy koktél, anélkül meg kibírtam azt a pár évet (merthogy szoptatás alatt sem jó ;)) Az viszont szerintem túlzás, hogy az ételbe tett sör miatt nem ehetsz belőle, ha jól tudom, főzéssel az alkoholtartalma elpárolog. A kávéról már nehezebben mondtam le...
2015. ápr. 28. 11:44
 7/44 anonim ***** válasza:
67%
Ki fogod bírni.
2015. ápr. 28. 11:44
 8/44 anonim ***** válasza:
51%
én abszolut nem iszok..mert nem szeretem az alkohol izét, igy nem volt nehéz lemondani rola. utoljára az eskuvomon ittam két korty pezsgot.
2015. ápr. 28. 11:47
 9/44 anonim ***** válasza:
60%
Le leszek pontozva, de nem teljesen. Nekem a dokim is mondta,hogy ha megkívánok egy pohár sört mondjuk, akkor nyugodtan igyam meg. Persze nem minden nap, és nem liter számra!
2015. ápr. 28. 11:47
 10/44 anonim ***** válasza:
86%

NEmh eszembe se jutott de nem is esett volna jól Szilveszterkor 30 hetes körül voltam, nekem öntöttek fél pohár pezsgőt, de még a nyelvemet se dugtam bele. Végképp nem kellett.

Viszont amibe megfő a bor vagy sör attól bajod nem lesz. Kifő belőle. Atz már kicsi túlzásnak tartom.

Amúgy én is hallottam erről h a bor egészséges de minek is innál? Az h koccintsál? Ugyan már, teljesen jó rá a víz is meg a gyerekpezsgő.

2015. ápr. 28. 11:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!