"Kávéfüggő" kismamik! Ti lemondtatok teljesen a kávéról a terhesség alatt vagy csak csökkentettétek az adagot?
Nekem az orvosom mondta hogy kávézzak (alacsony vérnyomásom van). Napi 2 csészével iszok!
18 hetes km
7:57-es vagyok
persze én is instantot ittam,nem erős kotyogóst:)
Szia, nekem 2 gyermekem van, mindket terhesseg alatt lemondtam a kaverol, mert olyan dolgokat olvastam/hallottam a kave hatasarol a születendö babara, hogy inkabb lemondtam, nem kockaztattam a pici egeszseget.
Ugy sikerült lemondanom, hogy eleinte laza tejes kavet ittam, majd mar csak kakaot (a megszokas kedveert) es kave helyett jazminos zöld teat ittam naponta 2-szer, annak nem volt mellekhatasa, az ize is bejött, azota is szeretem.
Amugy az ize miatt iszod a kavet vagy a faradtsag ellen? Ha csak az ize miatt, szerintem probalj fokozatosan atterni a capuccino-ra, annak nincs semmi rossz hatasa a babara, ugy tudom.
Ennyi belefér! Nyugodtan ihatod még az elején is. Nekem a kávéfüggőségem abból áll, hogy reggel ébredés után rögtön készítek egyet és azzal indítom a napot. Az első 5 hétben nem is tudtam, hogy babát várok, tehát ittam a kávét. Aztán fura módon hányingerem volt tőle a 10-11. hétig, tehát nem ittam. De annyira fájta a fejem folyamatosan, mióta nem ittam a kávét, hogy visszaálltam rá. Azóta megint nem fáj a fejem és ennyitől még a babának sem lesz semmi baja.
Napi 1 nyugodtan belefér, ha nincs magas vérnyomásod!
9:06-nak üzenem, hogy a capuccinot is rendes kávéból készítik, csak felengedik sok gőzölt tejjel. Tehát maga a kávé benne van.
Előző voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!