Ti lemondtatok teljesen az alkoholról?
Miért kellene ítélkezni? A kérdés az volt, hogy "iszunk-e" vagy sem. Én nem iszom, te beleittál a sörbe. Mind a ketten válaszoltunk, ez ennek az oldalnak a lényege. A kérdező meg majd levonja a számára hasznos következtetést.
Egyébként is mindegy, mert nem lesz semmi baja a gyereknek két korty sörtől. Én csak azt nem értem, hogy miért jobb, ha iszol két kortyot. Ennyi kielégíti az igényedet? Mert akkor jó. Én ha nagyon kívánok valamit, biztos nem két kortyot akarnék inni, mert attól csak még rosszabb lenne.
A tárgyilagos válasz az, hogy nem vagy szar alak. Persze, mindenről le lehet mondani, de ha nem ártasz vele, akkor minek? Az anyaság nem arról szól, hogy mindenről lemondj a gyerek érdekében (ez a továbbiakra is vonatkozik)
Vonatkoztassunk el az ivástól. Boldog anya, boldog baba. Ha anyuka jól érzi magát, a gyereke is boldog lesz. Ha anyuka mártírkodik, "a gyerek érdekében" , és közben meg elégedetlen, az sokkal rosszabb. De nagyon elkanyarodtam.
1-2 kortytól nem lesz bajod, lehet, hogy csak az ízét kívánod. Egészségedre, ennyit tudok mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!