Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti lemondtatok teljesen az...

Ti lemondtatok teljesen az alkoholról?

Figyelt kérdés
Amióta anyósom megtudta, hogy állapotos vagyok, azóta még alkalmakkor sem ihatok meg egy fél pohár pezsgőt se, mert jaj árt a babának. Ha éppen olyan húst süt amibe sütés elött tett sört, bort vagy bármit nekem mást ad, mert árt a babának. Szerintem meg nem... Nem ittam sűrűn elötte se, de ha havi egyszer eszem iszom ilyet úgy gondolom nem vagyok rossz kismama. (22hetes vagyok jelenleg)
2015. ápr. 28. 11:38
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Hát én 2 szem konyakos meggyet megettem karácsonykor...ennyi volt az összes alkohol a terhességem alatt. Mondjuk, az szerintem sem baj, ha főzéshez van használva alkohol.
2015. ápr. 29. 00:00
 42/44 anonim ***** válasza:
Én meg "ittam" terhesség előtt is. Nem napi szinten, de hétvégente egy sör, egy pohár bor,főleg ha vendégek voltak, lecsúszott. Most babát várok, és tegnap a vacsoránál kétszer is beleittam a férjem sörébe. Várom az ítészeket! :)
2015. ápr. 29. 06:28
 43/44 anonim ***** válasza:

Miért kellene ítélkezni? A kérdés az volt, hogy "iszunk-e" vagy sem. Én nem iszom, te beleittál a sörbe. Mind a ketten válaszoltunk, ez ennek az oldalnak a lényege. A kérdező meg majd levonja a számára hasznos következtetést.

Egyébként is mindegy, mert nem lesz semmi baja a gyereknek két korty sörtől. Én csak azt nem értem, hogy miért jobb, ha iszol két kortyot. Ennyi kielégíti az igényedet? Mert akkor jó. Én ha nagyon kívánok valamit, biztos nem két kortyot akarnék inni, mert attól csak még rosszabb lenne.

2015. ápr. 29. 08:59
 44/44 anonim ***** válasza:
52%

A tárgyilagos válasz az, hogy nem vagy szar alak. Persze, mindenről le lehet mondani, de ha nem ártasz vele, akkor minek? Az anyaság nem arról szól, hogy mindenről lemondj a gyerek érdekében (ez a továbbiakra is vonatkozik)

Vonatkoztassunk el az ivástól. Boldog anya, boldog baba. Ha anyuka jól érzi magát, a gyereke is boldog lesz. Ha anyuka mártírkodik, "a gyerek érdekében" , és közben meg elégedetlen, az sokkal rosszabb. De nagyon elkanyarodtam.

1-2 kortytól nem lesz bajod, lehet, hogy csak az ízét kívánod. Egészségedre, ennyit tudok mondani.

2015. ápr. 29. 12:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!