Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még 45 év feletti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?

Figyelt kérdés

En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.

Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!

Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.

Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!

Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig

aug. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/78 anonim ***** válasza:
Mindenki hülye csak te vagy helikopter igaz? Egy igazság van a saját igazad..
aug. 9. 06:52
 62/78 anonim ***** válasza:
Ja, rengeteg... 😃 Mikor még akik nincsenek parlagon, azokkal is csak a baj van, leszámítva egy-egy kivételt.
aug. 9. 06:55
 63/78 anonim ***** válasza:

Egyébként elgondolkoztam a kérdező szemszögéből, csak férfi oldalról.

A szexet leszámítva miért éri meg együttélni egy nővel? Nincs szabadidő, ellenben van egy regiment dolog amit mindent nap el kell intézni. Bevásárlás, főzés, gyerek, takarítás, hallgatni a sok f@szságot. Majd este a nő eldönti, vagyis már látszik a viselkedésén hogy a szexről már akkor mondjak le. A következő nap ugyanez, majd ugyanez, majd ugyanez...

Aztán hétvégén menjünk strandra, kirándulni, vmi programra. A férfi természetesen hozza a hős, figyelmes lovagot, de már borítékolható hogy este megint nem lesz szex. Szóval egy melós, figyelmes, minden megcsinálok felállás szexmentes, majd beszólogatós, sértődős kapcsolat, házasság egy férfinak miért legyen pálya?

Kifelé megy a nagy duma hogy mekkora szuper a kapcsolat, amikor meg beszélgetek az ismerőseimmel, mind azzal jön hogy nincs szex. Akkor meg minek egy kapcsolat? Hogy szopassa magát egy férfi? A házasság meg tragédia, ott már a gyerek is szét cseszi a megmaradt reményt is.

aug. 9. 10:07
 64/78 A kérdező kommentje:

Mondjuk ha ilyen szempontból nézed a házasságot, hogy lesz e napi szex vagy nem, akkor te sokat nem érzékelsz a kapcsolatból, neked minden háttérzaj, bla bla es a végén hol a szex. A gyerek meg csak még jobban elveszi ennek a lehetőségét.

Így valóban ne házasodj es semmilyen kapcsolatot ne tarts fenn, ahol megy a süket szavalás egész nap, meg bevasarlas, főzes bla bla es a vegen meg lehet szex sincs.

Menj fizetőshöz, ott biztos lesz szex es nem karattyol.

Neked az egesz kommunikació, történések egy hangzavar. Teged nem erdekel, egyezzunk meg! Tenyleg álom vagy csak a rémesebbik!

Ilyen pasim nekem is volt, nem 1, aki nem figyelte mit mondok, nem erdekelte, azt varta, hogy ő beszelhessen es mondja el amit akar, mert az mar milyen erdekes!

aug. 9. 10:21
 65/78 anonim ***** válasza:
Esküszöm kezdem úgy érezni, ez az oldal a megkeseredett emberek gyűjtőhelye lett. Én is csalódtam már, sajnos nem is egyszer, de ettől még nem tartok mindenkit hülyének. Az tény, nem egyszerű társat találni napjainkban, de a remény hal meg utoljára.
aug. 9. 10:23
 66/78 A kérdező kommentje:
Én senkit nem tartok hulyének, kikérem magamnak! Ha te annak erzed magad, erről nem tehetek!
aug. 9. 10:25
 67/78 anonim ***** válasza:
Kérdező, nem tudom, ismerős-e Angela Murinai és az írásai. Ha nem, és van kedved, érdemes megismerkedni vele. A 10 okom a haragra vagy az Anya szív könyvek pl. annyira jók, én a helyedben óvatosan ajánlanám még a lányodnak is, hogy ő már elkerülhessen dolgokat...
aug. 9. 10:29
 68/78 anonim ***** válasza:

64. Nem érted! Pont én vagyok az, aki 100%-ot tesz bele a házasságba, de vissza semmi sem jön! Erre mondtam én azt hogy akkor miért éri meg?

Én viszem a női szerepeket, én viszem a férfi szerepeket. Én vagyok aki cselekszik, aki meghallgat, aki érzelmes, aki gondolkodik, aki tervez, aki intézkedik, aki udvarol, aki romantikus stb. Te engem keversz vmi egybites ösztönlénnyel!

Mivel férfi vagyok, van libidóm, ezért kivel mással ha nem a feleségemmel szeretnék szexelni! Mivel ő megtagadja, mert hát a szex a férfiak megrontója, a családok tönkretevője, így akkor mondjak le a legelemibb párkapcsolati tevékenységről?

aug. 9. 10:41
 69/78 anonim ***** válasza:
68,amikor összejöttél akkor is megtagadta a feleséged a sexet?
aug. 9. 10:48
 70/78 anonim ***** válasza:
tehát a kapcsoalt hülyeség,házasság hülyeség,mit kell csinálni?hokizni a sarokba teljes sötétségben a szobába?
aug. 9. 10:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!