Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?
En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.
Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!
Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.
Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!
Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig
Szóval a szinglik Isten koronázatlan remekművei! 😂😂😂
Tök jó tudni hogy ti vagytok a tökély, bár a kommentjeitek alapján inkább élnék egyedül mint veletek. A gyűlölködés, a nagyképűség, az arrogancia csak úgy süt belőletek. Fordítva ültök a lovon! Belőletek nem kér senki, de ez jó is van így. A természet elvarrja a szálakat, világi bűn lenne ha ti szaporodnátok! 🤨
Annak élek, aminek akarok!
Nem kértem senkit, hogy bírálja, vagy helyeselje a döntésem!
Nem “szívtam meg” mert elértem amit akartam!
Az ember változik, a prioritásai es motivációi a korral, ebben semmi kóros nincs; semmivel sem kórosabb mint a folyamatos társkeresős kóslatás!
Sorstársak történetei érdekeltek !
“ Rengeteg értékes férfi van a parlagon elváltan “ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Télleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!