Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még 45 év feletti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?

Figyelt kérdés

En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.

Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!

Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.

Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!

Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig

aug. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 A kérdező kommentje:
Amúgy jó amit írsz, 49 es, azonosulni tudok vele 100% ban
aug. 8. 07:49
 52/78 anonim ***** válasza:
Beteg a fejed kedves...
aug. 8. 08:14
 53/78 anonim ***** válasza:
82%

Szóval a szinglik Isten koronázatlan remekművei! 😂😂😂

Tök jó tudni hogy ti vagytok a tökély, bár a kommentjeitek alapján inkább élnék egyedül mint veletek. A gyűlölködés, a nagyképűség, az arrogancia csak úgy süt belőletek. Fordítva ültök a lovon! Belőletek nem kér senki, de ez jó is van így. A természet elvarrja a szálakat, világi bűn lenne ha ti szaporodnátok! 🤨

aug. 8. 15:43
 54/78 A kérdező kommentje:
Nem kell velünk élj! Es hálás lennék, ha más kérdés alatt méltatlankodnál!
aug. 8. 15:54
 55/78 anonim ***** válasza:
kérdező,le írom mégegyszer,mért nem 15,20 évesen álltál igy a dolgokhoz?összejöttél nagyképű alakokkal,akiket leszívtál ők meg megszivattak,most minden férfi gyökér és a macskáidnak akarsz élni
aug. 8. 15:56
 56/78 A kérdező kommentje:

Annak élek, aminek akarok!

Nem kértem senkit, hogy bírálja, vagy helyeselje a döntésem!

Nem “szívtam meg” mert elértem amit akartam!

Az ember változik, a prioritásai es motivációi a korral, ebben semmi kóros nincs; semmivel sem kórosabb mint a folyamatos társkeresős kóslatás!

Sorstársak történetei érdekeltek !

aug. 8. 16:04
 57/78 anonim ***** válasza:
az hogy volt dolgod 100 szor férfival és meguntad,az oké,de ezért mért kell szidni a férfiakat?kiélted magad,ennyi
aug. 8. 16:09
 58/78 A kérdező kommentje:
Szállj le rólam nem szidtam senkit !
aug. 8. 16:30
 59/78 anonim ***** válasza:
Kérdező! Akkor most mi a bajod? Mert neked nem tetszik a válaszok többsége! Szerinted valakit érdekel itt az ilyen-olyan életed meg világképed? Te akarod rátolni mindenkire.
aug. 8. 19:00
 60/78 A kérdező kommentje:

“ Rengeteg értékes férfi van a parlagon elváltan “ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Télleg?

aug. 9. 05:29
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!