Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek 30. születésnapja volt, ezért elmentünk a csajokkal egy szórakozóhelyre táncolni, és megünnepelni. A barátom pedig teljesen kiakadt, és két hete nem szól hozzám, a találkozóinkat is lemondta. Ezt vegyem szakításnak?
Azzigen XD
Ha még azon sértődne meg, hogy elrángatod, hogy ő is jöjjön, pedig utálja, akkor aszondom ja, érthető a morcosság... de így, hogy te elmész a barátnőiddel, nem zargatod... hát jó gyökér:D
Az a gond, hogy alapvetően ez nem kellene, hogy szakítási ok lenne. Mármint ok, megsértődött, elég infantilis, de meg lehet beszélni, lehet belőle tanulni. Mármint neki kéne tanulnia, hogy nincs azzal semmi baj, ha a párja nélküle is tud szórakozni.
De ha ennyire elzárkózik.. tulajdonképpen a kapcsolat elől, akkor ezzel nehéz így továbbmenni, fejlődni.
Én a helyedben írnék neki, hgoy "akkor most szakítottál, vagy mivan?". Elég provokatív kérdés ahhoz, hogy kénytelen legyen rá válaszolni. Ha nem válaszol, de látta, akkor 1 nappal később lehet írni, hogy "ezt igennek veszem, kár érte, szervusz".
Bocs de szerintem eleve a kérdés feltevés is rossz. Mi az, hogy elengedni?? Felnőtt nő vagy, bőven fiatal. Odamész ahova akarsz. Ráadásul ha ő nem is szeret, amit tudsz is, akkor még azon se kéne megsértődnie ha nem hívod. Oda mész ahova akarsz. Ezért programokat kihagyni, emlékekből kimaradni és a barátokról lemondani nem szabad. Plusz a pasid gyerekesen viselkedik, mert még csak nem is kommunikál, hogy "figyi ez volt a bajom".
Szerintem ilyen ember kuka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!