Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » A barátnőmnek 30. születésnapj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmnek 30. születésnapja volt, ezért elmentünk a csajokkal egy szórakozóhelyre táncolni, és megünnepelni. A barátom pedig teljesen kiakadt, és két hete nem szól hozzám, a találkozóinkat is lemondta. Ezt vegyem szakításnak?

Figyelt kérdés
Ő nem szeret szórakozóhelyekre járni, táncolni sem. En pedig szeretek táncolni. Normális dolog, hogy fiatalon ezért életem végéig lemondjak efféle szórakozásrol mert ő megsértődik, ha elmegyek nélküle? ( Ő nem jönne soha. Utálja.)

2023. febr. 27. 19:00
A kérdező szavazást indított:
Elengedném a barátnőmet szórakozni a barátnőivel.
Nem engedném el a baratnőmet.
30 szavazat
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem járnék olyan emberrel, aki ennyire gyerekes. Vagy mondja meg mi a problémája, vagy ne hisztizzen. Az értelmes kommunikáció hiánya szakító ok.
2023. febr. 27. 19:08
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
Pasiként mondom szakíts. Ez egy lelki irányítás. Ez csak a kezdet. Ha majd a kariered miatt kell elmened hasonló bulira, akkor mit fog csinálni?
2023. febr. 27. 19:08
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Azzigen XD

Ha még azon sértődne meg, hogy elrángatod, hogy ő is jöjjön, pedig utálja, akkor aszondom ja, érthető a morcosság... de így, hogy te elmész a barátnőiddel, nem zargatod... hát jó gyökér:D

Az a gond, hogy alapvetően ez nem kellene, hogy szakítási ok lenne. Mármint ok, megsértődött, elég infantilis, de meg lehet beszélni, lehet belőle tanulni. Mármint neki kéne tanulnia, hogy nincs azzal semmi baj, ha a párja nélküle is tud szórakozni.

De ha ennyire elzárkózik.. tulajdonképpen a kapcsolat elől, akkor ezzel nehéz így továbbmenni, fejlődni.

Én a helyedben írnék neki, hgoy "akkor most szakítottál, vagy mivan?". Elég provokatív kérdés ahhoz, hogy kénytelen legyen rá válaszolni. Ha nem válaszol, de látta, akkor 1 nappal később lehet írni, hogy "ezt igennek veszem, kár érte, szervusz".

2023. febr. 27. 19:11
 4/10 Hans Pötterman ***** válasza:
87%
Balfasz, inkább ment volna veletek. Asszony barátnőinek is ilyen gyöpesagyú csávójaik vannak, tisztára örültek nekem mindig amikor velük tartottam.
2023. febr. 27. 19:27
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocs de szerintem eleve a kérdés feltevés is rossz. Mi az, hogy elengedni?? Felnőtt nő vagy, bőven fiatal. Odamész ahova akarsz. Ráadásul ha ő nem is szeret, amit tudsz is, akkor még azon se kéne megsértődnie ha nem hívod. Oda mész ahova akarsz. Ezért programokat kihagyni, emlékekből kimaradni és a barátokról lemondani nem szabad. Plusz a pasid gyerekesen viselkedik, mert még csak nem is kommunikál, hogy "figyi ez volt a bajom".

Szerintem ilyen ember kuka.

2023. febr. 27. 19:28
 6/10 anonim ***** válasza:
49%
Vmi feminim intro incel lehet a pasi
2023. febr. 27. 20:59
 7/10 anonim ***** válasza:
46%
#4 Miért ment volna?Ezeknek a buliknak pont az a lényege, hogy senkinek a pasija nem mehet.Tudod, olyan, mint mikor a férfiak "kanbulit" tartanak.
2023. febr. 27. 21:26
 8/10 anonim ***** válasza:
88%
Elengedni...? Ovis vagy miért?
2023. febr. 28. 09:56
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, írd már meg majd mi lett ebből, végüli mit mondott a srác vagy mi van.
2023. febr. 28. 10:10
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem birom felfogni ffikent, hogy nok hogy tudnak ilyen idiotakkal osszeallni egyaltalan
2023. febr. 28. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!