Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ejszakai szorakozohelyen vagy (Budapest) azaz buliban,akkor mit gondolsz arrol ,ha a lanyon van egy koves gyuru a gyurus ujjan bal kezen?
Figyelt kérdés
A csaladi allapotarol mit gondolsz? Tehat gondolod-e rola,hogy ferjnel van vagy igy akarja jelezni,h van vkije es csak tancolni ment le ,mast nem akar.2023. jan. 22. 22:09
1/9 anonim válasza:
Eljegyzési gyűrűt szokás ott hordani. De ezt sokan nem tudják. Jobb rákérdezni.
2/9 anonim válasza:
El kéne lopni. Bekapom az ujját és leszopom róla.
4/9 anonim válasza:
Azt gondolnám, hogy vagy el van jegyezve vagy direkt van rajta, hogy ne próbálkozzanak be nála. Igazából mindegy melyik az igazság, a lényegen nem változtat, nem akar ismerkedni.
5/9 anonim válasza:
Most hogy olvastam ezt a kérdést, ránéztem a kezemre, pont a bal kezem gyűrűsujján van egy olyan köves gyűrű, ami az egy az egyben úgy néz ki, mint az eljegyzési. Ennyire vagyok képben…:D Azért itt hordom, mert ide lett csak jó, tehát nem eljegyzési gyűrű, ettől függetlenül van barátom, szóval nekem nem is gond, ha valaki kiszúrja és azt hiszi menyasszony vagyok.
6/9 anonim válasza:
Semmit. Ilyen helyen nyomulni a másikra amúgy is szánalmas, szóval mindegy, hogy foglaltakkal vagy szinglikkel bulizok, mert valószínűleg úgyis azért megyek csak, hogy a saját barátaimmal jól érezzük magunkat és megismerjünk pár új embert barátkozási szándékkal.
Én sem örülök ha ilyen helyeken próbálkoznak. Akkor sem örültem, mikor nem voltam senkinek a felesége.
7/9 A kérdező kommentje:
Ugyanigy gondolom,mint a legtobb valaszolo: foglalt,ne probalkozzanak nala.
2023. jan. 22. 23:41
8/9 FoxtrotLidérc válasza:
Nos... Nem ismerem ezeket a szokásokat, ezért nem tulajdonítok neki túl nagy jelentőséget - leszámítva persze a karikagyűrűt, ami nálam szent, viselője tabu.
9/9 anonim válasza:
Én nem próbálkoznék a nőnél, pedig lehet, hogy nem jegygyűrű, hanem tetszett neki, és arra az ujjára volt jó - én is hordok köves gyűrűket a bal kezemen (jobbkezes vagyok, ott egyszerűen zavaró nekem a gyűrű)... de ha mégis az, baromi kínos, ha utána neki áll feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!