Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, amikor egy csajra ráhajtanak egy buliban úgy, hogy ott van mellette a barátja?
Srácok, most őszintén szerintetek ez rendben van? Mekkora gerinctelenség, pofátlanság kell ehhez? Nincs az a pia mennyiség ami után ezt megcsinálnám.
Pont tegnap lennt voltunk egy társasággal egy szórakozóhelyen, és a legjobb haverom (aki bár nem egy húspiaci kategória a barátnőjével) mondja felháborodva hogy ültek a barátnőjével, és elkezdtek beszélgetni egy másik sráccal, ő elment italért, (aztán egy másik társasággal összeverődött egy 10 percre) és megy oda hozzá a barátnője, hogy a faszi akivel beszélgettek, miután a haverom elment elkezdett rá nyomulni. Ilyeneket mondogatott, hogy ,,hagyd ott a srácot, tudom hogy a hozzám hasonló srácokra buktok", meg hogy ,,menjünk ki sétálni"... Ő persze folyamatosan offolta. És mindennek a tetejébe a srác másnap ráírt...
Nincs ezzel semmi gond. Én nyitott kapcsolatban vagyok barátnőmmel. Lementünk EFOTT-ra és a szálláson amit foglaltunk összebarátkoztunk a medence mellett egy kisebb társasággal. A jelentős mennyiségű alkohol hatására hamar témánál voltunk és elmondtuk nekik h milyen viszonyban vagyunk.
Azt mondja az egyik: "tehát ha most kézen fogom a csajod és felviszem, akkor nem fogsz szájba vágni?" - mondom neki, ha el akar menni veled, akkor viheted. :D
Na utána ne tudd meg milyen arcok ültek velem szemben xd.
De komolyan, mit lehet ilyenkor csinálni? Menjen oda a srác és kérdezze meg, hogy ,,na akkor egy hármas?" Vagy mi?
Én amikor ezt hallottam az jutott eszembe, hogy vegyünk vmi brutál erős piát abszintot vagy spitz rumot 80% és jajj véletlenül botoljunk meg a faszi mellett, hogy a tömény szesz pont telibe a szemébe csöppenjen véletlen
A legtöbb pasi ezt csinálja, csak nem mindenki ilyen pofátlan, van aki csak úgy bámul mintha mindjárt kiesne a szeme.
Más nője mindig szebb, jobb, "lelkitárs", "az igazi" blabla, amikor szingli voltam kb le se tojt a legtöbb férfi, ennyit erről. Nem lettem pedig más ember, szebb se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!