Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak még 45 év feletti nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?

Figyelt kérdés

En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.

Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!

Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.

Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!

Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig

aug. 6. 17:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/78 anonim ***** válasza:

Pedig igaz, amit írtam, azt konkrétan tudom az illetőkről.

19 - es

aug. 7. 05:50
 22/78 anonim ***** válasza:
100%

#21 Elhiszem. Basszus, de ezek a fiatal srácok mégis mit gondolnak? Mondjuk mindegy inkább.

Csak már nem tudok férfira nézni úgy, hogy ne jutna eszembe ez a sok plusz információ, ami itt a gyakorin ömlik mindenkiből.

Nem nagyon szeretnék szerelmes lenni.

aug. 7. 06:41
 23/78 A kérdező kommentje:
Nincs is kibe hidd el, csak bebeszéli magadnak az agyad, a hormonok miatt, hogy találtál egy szuper embert, csak hogy rágyere félév múlva, hogy mekkora monstrum!
aug. 7. 07:26
 24/78 A kérdező kommentje:

Most tényleg az is igaz, hogy zsenánsan sok aljas galád embert ismertem meg, most ezért nem fogom magam hibásnak érezni, se ostorozni magam, hogy ilyen emberek vannak, es lássuk be ilyen a többsèg!

Nem, nem en valogatttam őket, most jönnek az incelek tudom, a hibáztatók, ők válogattak engem, ja es nem volt rendes egyszerű, akit visszautasítottam miattuk, nem alfahímek voltak. Egyszerűen ez a többség, simliskedő, okosnak akarja érezni magát a más kárán, átvág hogy érezze milyen okos, aljas ganék, ellenedfordul ha szakítsz! És a nők se sokkal jobbak. Sok sztorit hallottam!

aug. 7. 07:38
 25/78 anonim ***** válasza:
100%
Én a húszas éveim vége felé járok, de tudok néhány olyan nőről, aki 45 feletti, és jó ideje egyedül van, az alábbi indokokra hivatkozva:nem akarja, hogy valaki kiszolgáltassa magát vele, cselédnek nézze; nem akarja átélni, hogy megcsalják; nem akar más gyerekéhez alkalmazkodni.
aug. 7. 07:58
 26/78 A kérdező kommentje:

Igazuk van. Ebben a korban levő nőt mar olyan ferfiak választják, akiktől mar 1-2 feleség elmenekült, mert esetleg isznak, vagy fejetlenek, es most mikor mar le van nullázva anyagilag, es a nagy házán is kölcsön, most kéne egy nő, aki odaköltözik, es kiszolgálja őt! A semmiert. Mert cserébe se szeretetet, se törődést nem kap, sőt tönkrevág a nő körül mindent, hogy lépni se tudjon!

Ott lehet ülni a savanyószagú villájában es hallgatni a hangzatos semmit nem érő szavait, így szeret úgy szeret!

Általában ebben a korban mar a megcsappanó hormonok miatt a férfiaknál is, már hideg kalkuláció és rászedés, csapda van az egész “párkeresés” mögött, ami nem mas mint hulyefogás

aug. 7. 08:16
 27/78 anonim ***** válasza:
0%
Kerdező, te nagyon meg vagy keseredve.
aug. 7. 08:19
 28/78 anonim ***** válasza:
86%
Nem megkeseredett ő, csak tapasztalt vagy/és látott ezt-azt. Ha nyitott szemmel jársz, hallgatsz embereket, rendesen odafigyelsz még az apróbb dolgokra is, akkor hamar kirajzolódik előtted egy reális, de valóban nem túl szép kép. A 45-öt sem kell betölteni hozzá, de még a 35-öt vagy 30-at sem...
aug. 7. 08:25
 29/78 A kérdező kommentje:
Nem vagyok megkeseredve, ez a valóság. Ha azt, aki meg meri látni es el meri fogadni a valóságot es nem a girlandok közt él, ha ez megkeseredettség akkor nevezd annak! Nekem édesmindegy
aug. 7. 08:26
 30/78 anonim ***** válasza:
34%

Tegyük már tisztába a dolgokat! A párkapcsolatban élő nők szerint az ő hapsijuk a Világegyetem közepe, soha ilyen férfi nem volt még a világtörténelemben, a leg-leg-leg minden értelemben. Figyelmes, brutálisan jól néz ki, a szexben extrém jó, okos, ügyes stb.

Oké. Aztán jönnek azok a nők akiknek nincs senkijük, ők meg azt állítják hogy a férfiak 99.99%-a félrelép, fiatal nőket hajkurásznak, sőőőőőt, már fiatal fiúkat! :D

Akkor most az van hogy a gyk-s nők kigogták a férfiak 0.01%-át, majd a többi nőnek csak a genetikai hulladékok jutnak? Vagy akkor most mi van?

Mert ha arról van szó, akkor a saját házi pasi a tökéletes, aki elvileg a nagy férfitársadalom része, ugyanúgy az utca embere. Majd hatalmas az egyetértés, sőt óriási az oltogatás és a marketing ott is, hogy bizony a férfiak mekkora gyökerek, egyenesen a társadalom fertői.

Imádom olvasni amikor besavanyodott nők előadják a "tapasztalataikat" miszerint a férfiak TÖBBSÉGE alkalmatlan párkapcsolatra. Ha egy férfi mondja ugyanezt a nőkre, akkor az egyből incel, lúzer, mert hát a nők 99.99%-a főnyeremény minden téren! :)

Picit röhejesek vagytok az elméleteitekkel, de főleg azzal hogy mennyi munkát fektettek bele abba, hogy a nőtársaitokban olyan képet fessetek a férfiakról, hogy a kedvük is elmenjen tőlük. Komoly dolog az irigység!

Ez egy pici kis állatkert, de a többségi társadalom egészséges női, a férfiak köszönik szépen jól vannak!

Üdvözletem a kerítésen kívülről! Ha majd lesz kedvem, dobok be néha gumicsontot ami fenntartja a hangulatotokat! :)

aug. 7. 09:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!