Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még 45 év feletti nők, mint én is, akik már teljesen lemondtak a “párkeresésről” és jól érzik magukat így?
En is lemondtam es jól vagyok, hálistennek elértem egy kiegyensúlyozottságot.
Tehát végre nem szenvedek a magánytól, sosem voltam ilyen jól!
Persze, eddig a “szintig” az vezetett el, hogy abszolút semmi jó nem származott a kapcsolataimból, csak aljasság, hazugság, rágalom, dominálási játékok, hűség elvárása miközben csaltak, stb.
Nem várok priviket, csak kiváncsi vagyok, hogy ha még vannak más nők is akik így gondolkodnak, hogy eljutottak a teljes felismerésig, hogy már SEMMIT nem akarnak senkitől!
Szeretném ha leírnátok azt is, hogy kb milyen helyzetek vezettek idáig
jajjj kérdeuő, bizonyára minden nő szenved és panaszkodik mert hulladék a férje, ámde a sok egyedülálló földöntúli boldogságban lebeg! 😂 Nincs normális férfi az életedben, aztán besavanyodtál, a kényszerképzeteidet meg valóságként akarod tálalni! Én elhiszem hogy minden úgy van ahogyan mondod, egyetlen kiegészítéssel... "A te világodban."
Mivel a te és az én világom nem ugyanaz, így én a te démonaidtól nem szenvedek. Ugye nem baj?
Jajjjjj, kedves 42, es arról szamolsz be, hogy itt a gyakorin a hazas nők magasztalják a férjüket, es ezt te onnan tudod gondolom, hogy priviket írsz házas nőknek, gondolom.
Es azok sem értékelnek téged.
Itt van egy helyes gyerek mint te csupaszív és ezek a cudarok mást választanak. Biztos a penzt. Biztos. Hat nem megérdemlik a sorsukat ?
Es a buta szingli nők meg besavanyodtak, így azok se adnak esélyt !
Hát nem őrület!
Pedig csak rad kellett volna akadni!
Mindenki problemaja megoldódott volna
Miss. Ostoba! Én házas vagyok ellentétben veled, sőt, még gyerekem is van! Sőőőt motorozok, hobbizok a munkám mellett! Aztaaaa! Kapaszkodj meg! Megvagy? A feleségemnek is van saját élete, hobbija, van közös életünk és közös hobbink is... Fúúúhhhh, tudom dühítő! Majd mindjárt meg is kérdezem hogy mennyire sz@r élete van mellettem feleségként! 🤔😁
Biztos titokban neked ad igazat! Még megkérdezem a baráti körömtől is, ott is szenvednek a nők! 😁
Tudod az van aranyom hogy a te életed a fosh, azt meg rá akarod húzni násokére is, de úgy hogy a nyomorod okának a férfiakat jelölöd meg, beállítva őket hulladéknak. Hát igen, ismerkedni, választani tudni kell, ez meg láthatólag neked nem ment. Fura, mert a feleségemnek miért sikerült? Vagy a környezetemben élőknek? Anyámnak, nagymamámnak? Ja hogy ők is kamuztak! Értem! 😂
A fene vinné el ezt a sok kamus színésznőt! 😂
Egyébként igen, tényleg főnyeremény vagyok, kívül-belül, de sajnos rólam már lecsúsztál. Azért remélem csak találsz valakit. Ha nem, nekem úgy is jó, legalább élvezed ezt a szupi panaszkodós, gyűlölködős nihilt! 😂 Bárhogy is alakul, én, vagyis mi, a család jól érezzük magunkat.
Na majd a legközelebbi szexnél gondolok rád, hogy az ilyenből is kimaradsz, de neked ez fújjj kategória. Hmmmm, tudom, gondoltam hogy neked szexre fullos férfiak km-es sora áll az ajtód előtt.
Szóval ne fáraszd magad, nekem ez az Anderssen faktor már régen elmúlt, a meséidre nem vagyok kíváncsi.
48/F/h mint házas. Az utóbbi ismeretlen fogalom nálad, az értelmező kéziszótárat ajánlom hozzá! Szövegileg meg inkább ne próbálkozz velem, mert ha kell accapellában marlak szét mint a kénsav. 😎🔥
Csodálatos életed lehet, ha itt privik által próbálsz ingyenszexhez jutni
Azert vagy te itt es adod elő a filozófust, csak nem olyan egyszerű ahogy gondoltad !
Emiatt próbálsz kikényszeríteni magadból bölcsességeket amelyek olyanok mint a 2 számmal nagyobb kabát
De hat ha itt a gyakorin a házas nők istenítik a férjeiket, ha rájukírsz, akkor nehezen fog menni ez van….
A másik meg, hogy hallucinálsz súlyosan, tehát elmeállapotod labilis, mert en sehol nem biztattam az embereket a magányra, amivel te gyanúsítasz, hogy “a te eleted fos es ra akarod húzni másokéra is”
Hol látod te azt, melyik mondatom az, amellyel en húzom rá másokra az en elképzeléseim?
Miből jön le neked, hogy az én életem fos?
És ez csak egy pár példa, es csak azért említem, hogy lásd mennyire megcsúszott a gondolkodásod, mennyire illogikátlan és mennyire te vagy az, aki rámfogsz dolgokat!
Valami miatt ez az ártatlan kérdésem téged nagyon ágyékon talált és nem bírok rájönni, hogy miért …
Ja, meg kit érdekel, hogy te milyen vagy? Kérdeztem en? Írod hogy te főnyeremeny vagy?
Örülj neki engem nem erdekel, de egyaltalan!
"Most is megkérdezem! Ki mondta hogy hulladék pasikkal kell leállni? Vagy ez volt a szülői minta is? Vagy kérdezek mást! Miért dugtok ilyen nyomikkal? Hol marad a női tartás? Miért van ilyen alacsonyan a léc? Én férfi létemre magasra tettem, akkor ti nők miért nem? Talán mert az azonos szint elsőre megnyugtató és biztonságos?"
1. Nem állunk le vagy dugunk velük, nincs alacsonyan a léc, pont ennek köszönhetően vagyunk egyedül.
2. Ha mégis kiderül, hogy tévedtünk a férfi kapcsán (vannak dolgok, amik csak idővel bontakoznak ki), akkor lépünk ➡️ Ugyancsak egyedül vagyunk, viszont a tapasztalat soha nem válik semmissé.
3. (Lehet, hogy ezzel kellett volna indítanom.) Mivel nincs alacsonyan a léc, más nőknek még a pozitív megéléseit, véleményeit is fenntartással kezeljük. A negatívakat - amikből jóval több van - pedig nem is kell magyarázni, csak jól megjegyezzük.
Ebből lesz az, hogy a >90%-ról azt gondoljuk, amit, és a maradék kapcsán is gyanakszunk, erős kétségeink, fenntartásaink vannak. Pont azoknál van alacsonyan a léc, akik erre prüszkölnek, hogy mi megkeseredettek vagyunk, elvakultak, férfigyűlölők stb., hát TELE a világ (ország vagy legalábbis az illető ismeretségi köre) értékes, jó választásnak számító férfival...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!