Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
938 te hány nőt kérdeztél meg erről? Gyanítom egyet sem.
Nálam pl a magasság elég, hogy ha 170-től egy-két centivel magasabb. Persze, szeretnék kicsit magasabb párt, de mivel nem hordok magassarkút, és nem törpének akarom magam érezni, bőven elég lenne a 175 centis is. Az eddigi 3 kapcsolatomban mindegyiknek feminimebb vonásai voltak. Személyfüggő, hogy kinek mi jön be. Igen, van olyan, akinek a szőke, kék szemű, kigyúrt 2 méteres állat jön be, másnak meg a mackósabb barna hajú, borostás, egy harmadiknak meg a vékonyabb testalkatú fekete hajú.
948 lenne az, amit már többen 8s írtunk. Ne a büntetéstől kelljen félni, hanem a jutalom miatt örülni. Az előbbi kényszerítés, Z utóbbi ösztönzés... Fogalmam sincs, miért nem vagy képes felfogni a kettő közti különbséget....
449 hogy állíthatod ezt ennyire biztosan, ha egy nő sem áll veled szóba? 🤣
Azért ezzel a 10 évig pszichológussal ne nagyon gyertek már...
Ha 15 évesen lett volna pénze elkezdeni, akkor még jó. Bár már akkor is késő, óvodában kellett volna, ahogy az ezzel a korosztállyal dolgozó hozzászóló rámutatott, és így is erősen kérdéses az eredmény.
Na de vegyük a reálisabb forgatókönyvet: 25-30 éves korára vagy még későbbre lesz annyi pénze pluszban, amit erre szánhat. Ebben az esetben 35-40 évesen vagy még később, a terápia lezárultával, nulla párkapcsolati és ugyanennyi vagy alig több szexuális tapasztalattal "kiléphet a piacra". Vicc... Ugyanúgy esélytelen marad. Konkrétan már olyan sem nagyon lesz, aki elutasítsa, mert mindenki házas meg gyerekezik.
Ez a tanács is csak arra jó, hogy ha nemet mond rá (okkal...), akkor lehessen mutogatni, hogy látod, hát ez a baj, nem teszel semmit magadért/a sikerért!
Fiatalabb koromban, amikor a nők nem tettek még tönkre, átlagos voltam ilyen téren is. A külsőm miatt sosem voltam még csak a chad szint közelében sem, de hozzá mertem szólni a nőkhöz. Nem érzem úgy, hogy az önbizalom hiánya miatt nem jött össze soha semmi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!