Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Sosem lesznek egy pár, ha a férfi előtte nem rak bele 90-95 százalékot.
Nagyon próbálod menteni magad, közben ráng az arcod az idegtől. Mi van incel, emelkedik a vérnyomásod? :D Ettől még sosem lesz nőd. ;)
"Semmiben nem hazudtam, bogaram, csak nem tudsz néhány egyszerű mondatot értelmezni. "
Most is hazudsz. :D
"de érdemes végigolvasni!"
Már ez hazugság volt.
Pénz, energia, idő. Utóbbit mondjuk a nő is beleteszi.
Mégis itt vagy, 3036 kommenttel később is.
Kérdező, miért gondolod azt, hogy belelátsz bárki kapcsolatába, hogy ennyire magabiztosan kijelentsd, hogy ki és mennyit tesz bele? (Ami eleve egy szubjektív dolog.)
3000!
Nagy dolog történt ma.
Aki szerint komolytalan a téma.. annyira azért komoly, hogy nagyobb iránta az érdeklődés, mint bármely más téma iránt az oldalon.
A legjobb válaszomra továbbra sem reagáltatok.. de alig tudom visszakeresni, annyi itt a válasz.
És az én pontjaimat övezi ekkora érdeklődés, amit 3 éve írtam az oldalra.
Szomorú, de ez életem eddigi legnagyobb sikere.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!