Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Panajoth Dávid jó pasinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Panajoth Dávid jó pasinak számít ha csak a külsejét nézitek?

Figyelt kérdés
tegnap 22:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Igen, az. 38 éves ha jó tudom, de simán mondhatná, hogy 28. Kegyetlen jó teste van, helyes, igényes, ápolt.
tegnap 22:27
 2/12 anonim ***** válasza:
Én nagyon egyedi vagyok ebben de utálom az ilyen szintű izmokat, nekem az jön be, ha egy férfi normál alkatú, minimális izommal, semmi kockahas, hanem egy pici poci.
tegnap 22:28
 3/12 anonim ***** válasza:
A teste nagyon jó, de a feje inkább átlagos, jóindulattal.
tegnap 22:29
 4/12 anonim ***** válasza:

Bár nem vagyok nő, de tudok válaszolni a kérdésre.

A teste már valamilyen szinten ízléstelenségig van gyúrva. Ennél kevesebb izom lenne az ideális. (Ettől függetlenül persze össze sem lehet hasonlítani egy pocakos pasival). Arcra átlag feletti.

Összességében bőven jó pasinak számít.

tegnap 22:35
 5/12 anonim ***** válasza:

Kissé idétlen humora van, de én csipem. Beszéltem is már vele párszor. Egy barátom el is ment hozzá modellkedni.

Nekem mondjuk "sok" a teste, nem az esetem...de igen, jó pasinak számít.

N 32

tegnap 22:41
 6/12 anonim ***** válasza:
tegnap 22:42
 7/12 anonim ***** válasza:

A teste nem az esetem, a feje pedig vén.

Visszataszító az egész jelenség.

tegnap 23:10
 8/12 anonim ***** válasza:
Nekem ellenszenves az egész csávó.
ma 00:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nem jönnek be az ilyen agyongyúrt pasik, de a feje is gáz. Szerintem úgy visszataszító, ahogy van.
ma 00:08
 10/12 anonim ***** válasza:

Najó, azért az itteni 40 éves aszott, kiskutyás vénlányoknak semmi sem jó jelenség, azért elég vicces :D

Maradjunk annyiban, hogy jó pasi. Nem véletlenül modell aki a külsejéből él.

Viszont annyi igaz a fikázásából, hogy kicsit túltolta a testépítést.

ma 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!