Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mai világban egy 35-40 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai világban egy 35-40 éves férfi az idősnek számít?

Figyelt kérdés
És nem a beteg hajlamùakròl van szó! Hanem mindenkiről aki csak mondjuk 25-30 éves nőt szeretne! Azt is tàmadjàk azonnal hogy papa meg idősek otthona mit képzel?
jan. 4. 10:16
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
41%
Fiatal középkorú.
jan. 4. 10:21
 2/40 A kérdező kommentje:
Nekem 38 évesen volt 17 éves barátnőm. Tök jól működött.
jan. 4. 10:26
 3/40 anonim ***** válasza:
90%
Én egy 40 évessel ismerkedek most, és külsőre simán 30-nak mondanám, igényes, nem lerobbant, jó kiállású, jól öltözik, stb. De hát látni olyan 35-40 éveseket is, akiket inkább 50 fele tippelnék :D Önmagában az életkor alapján nem lehet ítélni. Ha téged leöregeznek, akkor esetleg szedd össze magad.
jan. 4. 10:28
 4/40 anonim ***** válasza:
38%

30-ig fiatal felnőtt valaki, 30 felett már felnőtt és ott már nevezhetünk valakit középkorúnak is, ami kb. a leghosszabb életszakasz egy ember életében.

De nem kell foglalkozni azzal, hogy sértődött emberek mit vágnak a másik fejéhez, csak hogy a saját nyomorukat próbálják átadni. Ha teszem azt összejössz egy 27 éves nővel, akivel boldogok vagytok egymás mellett, akkor érdekelni fog az, hogy a Gyakori népe szerint neked inkább már öregotthonokat kéne nézegetned, a csajnak meg kezeltetni magát az apakomplexusa miatt? Ugye, hogy nem. Az ilyen válaszokat megkeseredett emberek és trollok írják, ezért ezek a vélemények súlytalanok és nem komolyan vehetőek.

jan. 4. 10:32
 5/40 anonim ***** válasza:
12%
A mai világban egy ilyen korú férfi fiatalnak számít, a nőkre ez már nem mondható el.
jan. 4. 10:39
 6/40 anonim ***** válasza:
58%

35-40 évesen fiatal középkorú vagy, nyugodtan ismerkedj 25-30 évesekkel.

Számomra ez a korosztály nagyon idős párkapcsolatra, de én 23 vagyok.

jan. 4. 10:48
 7/40 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az mondaná valaki hogy 36 évesen hogy én egy középkorú férfi vagyok, szerintem le is köpném.
jan. 4. 10:53
 8/40 anonim ***** válasza:
38%
#7 36*2=72 ami már közel van a várható élettartamig. Tehát a középkorú az nem az 50 éves, hanem a 38.
jan. 4. 11:00
 9/40 anonim ***** válasza:
100%

Hmmm...

Két tényt írok le.

1. Egyedül te döntöd el, hogy kikkel akarsz ismerkedni.

2. A kapcsolathot (de a szexet is) mindkét félnek akarnia kell.

Van közös metszet? Ezen múlik, hogy egyáltalán lesz-e sikered.

jan. 4. 11:02
 10/40 anonim ***** válasza:
0%

Azt nem így határozzák meg, te retardált.

jan. 4. 11:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!