Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban egy 35-40 éves férfi az idősnek számít?
22 éves évesek voltunk a barátnőmmel, akinek akkor egy 39-40 éves palija volt. Úristen mennyire vén trottynak láttam, pedig adott magára, sportolt az alkata is jó volt, de az arca öreg és kemény, a bőre szottyadt volt. Kicsit undorodtam a gondolatra, hogy szexelnek.
Bezzeg most egy 40 es pali egy fiatal ficsúrnak tűnne, de hát az élet vége felől nézve nem ugyanaz.
Itt a kontextus a fontos. Egy 35-40 éves ember egyáltalán nem számít öregnek. A megjegyzéseket valószínűleg azért kapod, és gondolom azért próbálnak megsérteni az "öregezzéssel", mert teszem azt 40 évesen egy 25 éves fiatal lányra hajtasz. Gusztustalan és ez szerintem minden jó érzésű embernél kiveri a biztosítékot.
Azt mondjuk én sem értem, hogy a teljesen jogosan felmerülő undort miért úgy próbálják az emberek kivetíteni, hogy hozzádvágják, hogy "öreg vagy". Talán ez egyszerűbb, mint kifejteni.
Elmondom mi a probléma ezzel.
- 40 évesen ezek szerint szellemileg ott tartasz, hogy te egy 25 éves emberrel érzed magad egy szinten. A világlátásod, az élettapasztalatod, a gondolkodásod megrekedt 15 évet.
- Ez téged egyáltalán nem érdekel, csak baromira kanos vagy és azt látod, hogy öhöhöhö 25 éves feszes p, és kizárólag a fiatalságára gerjedsz, ez az egyetlen tényező számodra, mert nyilvánvaló, hogy az élet egyéb területén a szexen kívül nem lenne közös témátok, ha a korodnak megfelelő érettséggel rendelkezel. Szóval az egyetlen amit élvezel az emberben az a fiatalsága, ami beteges hajlamra utal és egyfajta fétisként jelenik meg nálad az életkor.
- Egyszerű kontroll, hataloméhség. Neked egy veled egykorú érett nő kihívást jelent, és ha nálad legalább egy 10-essel fiatalabb, úgy érzed, hogy jobban tudod irányítani, apáskodhatsz felette, korodnál fogva tapasztaltabbnak, érettebbnek mutatkozhatsz és ez mindig egy ütőkártya lesz, azért hogy mindig neked legyen igazad mindenben. Azaz játszhatod a janit és szó sincs róla, hogy a partnered veled egyenrangúnak tekintenéd.
- Elképesztően nevetséges ez a kötött korhatár, hogy ez alapján válogatsz embereket, nem a személyiség alapján. Azt még megértem, hogy valaki a saját korosztályát keresi, de ezek szerint egy 39 éves nő, aki még bőven a te korosztályod, már nem is ember. Ez is nagyon jól megmutatja, hogy hiába vagy te 35-40 éves férfi, borzasztóan éretlen vagy, és ettől borsódzik a háta az embereknek, hogy hol tartasz szellemileg.
23
Biztos igaz valakire amit írsz. 36 vagyok és az exem 30 éves. Azaz 6 év volt köztünk. Az is betegesen sok?
25, akkor ezt kell írni. Minden esetre számodra a huszas korosztály egyre inkább felejtős. 25??? borsódzik a hátam még mindig, fel sem merülne. Felnőtt érett férfi vagy!
Szintén 36 éves N
27
Bennem sem merülne fel. Csak a gyakori kereszténycelt meg a többi a korát elfogadni nem tudó férfit akartam ingerelni. 😎😃
35-25? szoktál te körbenézni a világban? Ez teljesen általános. Ne vicceljünk már.
Inkább féltékenyek az emberek.
Itt meg sok férfi nőnek adja ki magát.
értem, ha szerinted egy 35 éves elvileg érett férfinak szellemi partner egy 25 éves és azt gondolod, hogy hasonló élethelyzetben vannak, így rengeteg a közös a témájuk, és abszolút nincsenek generációs különbségek, akkor lehet én élek másik bolygón.
Abba meg már bele sem megyek, hogy az ilyen férfinak valószínűleg a legfontosabb érték a párjában, hogy fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!