Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban létezik még olyan nő aki nem felszínes? Nem számít neki se a külső se az anyagiak, csak a férfi belső értékeit nézi és abba szeret bele?
Elvileg ez lenne a normális, ez a közhiedelem hogy a nők ilyenek, csak a férfiak a felszínes dögök. A nők elvileg tündérek, akiknek elég ha egy férfi "normális". És még normális pasit sem találnak mert nincs.
Ez van a közhiedelemben, de a valóság pedig az, hogy nem ismerek egyetlen ilyen nőt sem aki a férfinak csak a belső tulajdonságait nézné.
Létezik egyáltalán ilyen?
Kérdező, az első, ami mindenkit megfog a külső!!! Mindkettő nemre vonatkozik ez.
Te lennél olyan nővel, aki nem tetszik, akitől a hányinger kap el? Nem. Akkor miért várod el, hogy lefeküdjönek veled olyan nők, akiknek nem tetszel?
Nem vagy te kiváltságos. Szépen szállj le a földre.
Jelen.
Vagyis kell, hogy tetszen nekem, de nagyon sokféle srác tetszett már, akik objektíven nézve vagy a média szemszögéböl vagy az összes barátnöm szerint nem vonzóak. Kövér, vézna, kopasz, tyúkmellű, alacsony, pattanásos stb.
Elsősorban a belső számít, az viszont nagyon.
Van párom, ne írj rám.
(Nagyon vonz a párom, de a barátnőimnek nem tetszik. Nem gazdag, csóró egyetemista, mint én.)
22N
Az utolsó (és egyben helyes) válaszlehetőség miatt gyanús, hogy troll vagy, de azért válaszolok.
Nem az a normális, amit írsz, de ha ilyen gondolataid vannak, akkor is miért csak a nőkre terjeszted ki? Férfiak részéről nem ez lenne a normális?
Amúgy a legtöbb nő úgy működik, hogy nem tud szexuális vonzalmat érezni olyan ember iránt, aki nem tetszik neki külsőre. Értsd úgy, hogy olyan, mintha neked nem állna fel a farkad, akárhogy próbálkozol.
Aki nem fogja fel, hogy ez egy természetes dolog, és testi reakciókat kíván kamu erkölccsel felülírni, az minimum buta. Ha még piszkálja, netalán még bántja is azt, aki nem így teszi, akkor még szemét is.
Újból mondom, kopogtass a férfiaknál is, ők is szépen nyomuljanak csak iszonyatosan ronda, taszító, de aranylelkű, csodálatos nőkre, hiszen az a normális, ha belső és a lelki összhang számít. Az nem működik, hogy mondjuk nekem, mint nőnek innentől nem számít, aztán egy ronda gyökér viszont lihegve, megvadulva, kivörösödött fejjel élvezkedik a testem kinézetére és áldja az eget, hogy talált egy ilyen madarat, mint én, aki nem "felszínes".
Itt vagyok!
150 kg vagyok!
Randizunk?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!