Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai világban egy 35-40 éves férfi az idősnek számít?
Igen más Bolygón élsz.
Maximálisan lehet szellemi partner.
De kifejezetten ezaz oldal ez egyenesen gyűlölettel tekint azokra akik közt akár már 5-nél nagyobb a korkülönbség.
Én 26 vagyok, miért ne lehetne érett egy 26 éves egy 38-hoz teszem fel.
Generációs különbség? 20-40 talán.
De azért mert valaki 40 éves még nem kell öregesen viselkednie. Miért ne élhetne ugyanúgy ahogy egy 26 éves?
Az emberek eljárnak dolgozni , megvan mindenre a pénzük, hol kellene jobban megkomolyodni?
Az ismerőseim között, elég csak a kollégáimat néznem 10-ből 5-nél simán ott van a 10+ év korkülönbség.
Én 24 évesen egyetem után ismertem meg a barátomat aki 11-el több. És semmi problémánk nincs.
Egyesek szerint nem elég felnőtt egy 25 éves és túl idős egy 40 éves. Mind a 2 ember lehet egy szinten.
2 dolgot tapasztalok én is itt eme oldalon:
- 1. néhány nőnek az a baja, hogy a 38 éves pasi nem őt választja 37 évesen pl. hanem a 25 évest.
- 2. sok itt a férfi aki már csak azért is nagy betűvel odaírja, hogy /N hogy ezzel jobban elfogadják a véleményét éssss az a bajuk, hogy a 25 éves nő nem őket választja szintén 25 évesen hanem a 35 évest.
Jézusmárja valami kis faluban éltek, vagy az északi sarkon? 😀
nekem okés, csak a 35 éves akkor kb 10 évet megrekedt szellemileg, meg lehetséges, hogy az életvitelében is. Grat hozzá, hogy 10 év alatt ezt sikerült elérnie. Az utolsó mondatod meg olyan mint a kérdés, sarkított, meg köze sincs a valódi témához.
Az ilyen ember nem társat keres magának. Nem az érdekli, hogy milyen személyiség, milyen értékrendet képvisel, milyen életkörülmények között él, és az mennyiben passzol az övéhez...ahogy mondjuk elvárnánk egy 35 éves embertől, akinek már van annyi önismerete, kialakított élete, hogy így keressen társat.
Arra áll fel neki, hogy fiatal csajt szerezzen magának, az okokat kifejtettem a 23-as pontban.
Nem fogunk egyet érteni #33
Szellemileg miért lenne megrekedt? Ne szórakozz már. Nem 70 éves.
Gondolj amit akarsz, de ez nem így van kint a való életben.
Te lenézed a 25 éves és lenézed a 35 évest.
Mond inkább rá azt , hogy fogyatékos... És de társat keres.
Te vagy egy megkeseredett 40 körüli nő lehetsz, vagy egy magát Nőnek kiadó férfi.
32, cicuka, azért írtam oda, hogy N, mert valóban nő vagyok, verheted itt magad, ahogy akarod, akkor sem lesz igazad.
Őszintén, az aki ilyen szinten van szellemileg nekem semmiképpen sem kellene. Eleve az aki számomra a FÉRFI, annak eszébe sem jutna, hogy huszonéves lányokat hatjson. Ha ez nem így van, akkor tőle soha nem is akarnék semmit.
Másrészt...majd megérted, ha idősebb leszel és betöltöd a 35, 40-et és azzal a szellemiséggel rátekintesz a jelenlegi 26 éves önmagadra. Látni fogod az óriási különbséget, és ezért fogsz kiakadni, hogy a korosztályod, akik elvileg egy szinten vannak veled, mit is keresnek igazából a fiatal lányoknál. Akkor leszel igazán sokkba.
"De azért mert valaki 40 éves még nem kell öregesen viselkednie. Miért ne élhetne ugyanúgy ahogy egy 26 éves?" ---Ezt is csak akkor fogod megérteni, hogy majd betöltöd a 40-et, hogy agyilag mi a különbség a két ember között. Simán élhet fiatalosan egy 40 éves is, én a 36 évemmel abszolút nem vagyok egy konvencionális ember. A kettő között az életfelfogás, tapasztalat, önismeret az óriási különbség. Az élethelyzet is más. Sajnos amit nem értesz, hogy vannak férfiak, akik kizárólag a fiatalságodat látják az egyetlen előnyödnek, erre izgulnak, és nem a személyiségedre.
Én két lehetséges vita lehetőséget vélek felfedezni
1, az idősebb nő, legyen az csak 35 éves de lehet 45 is! Akit zavar hogy a legtöbb férfinek a fiatal nők kellenének (helyettük)
2, a gyakoribb! Mikor a 30,40,50 éves férfi nem fogadja el hogy ő már öreg a fiatal instàs vagy még vonzó 30 eleji vékony nők számára. És hulye példákkal akarja bizonyítani hogy negyven évesen is lehet neki 20 éves csaja.
34, valóban értelmetlen erről beszélgetnünk, mert az érveid alapján nagyon alul vagy maradva intellektuálisan, és csak hátrányod származna a köztünk lévő párbeszédből.
Nyilván el fogytak az érvek ekkor szánalmasan előveszed a biztos férfi vagyok, meg 40 körüli nő...huh várjál, nem te érveltél azzal, hogy a 35 éves férfit ne degradáljam már 70 évessé. Azaz ne öregezzek, de te ugyanezt megteheted velem a koromra hivatkozva. Érdekes.
A szellemileg megrekedt 25 éves szinten nem tudom, hogyan lehet degradáltnak értelmezni, a kettő között azért talán van némi árnyalatni különbség, nem gondolod? És szerinted a 25 éves önmagunkhoz képest tök ugyanolyanok vagyunk mint 35 évesen? Mentális érés... mond neked ez valamit? Vagy te esetleg 25 évesen is tök ugyanolyan vagy mint 15 évesen? Ezt gondold át.
Leírtam már hogy 36 vagyok és nő... nyilván a magadfajta pistike ebbe a két dologba tud csak kapaszkoni. Tudod mi van, szerintem te csak legitimizálni akarod, hogy majd 40, 50, 60 évesen is jogosan és mások megvetése nélkül is kú..gathasd a fiatal csajokat és ne vágják le egyből, hogy csak arra mész. És a fiatal csajokat is erre akarok kondicionálni, hogy nem kell majd undorodni tőled, mert ez tök rendben van. Szánalmas csajozási taktika.
37
Egy csónakban evezzünk. Dobj privatban egy egész alakos képet ha gondolod.
36 kérdező, látom neked is pont annyi eszed van mint pistikének. Egyrészt egyidősek vagyunk, 36 évesek...na akkor ki is az öreg? Másrészt már ne is haragudj milyen érv azzal minősíteni valakit, hogy hány éves? A mondatom tartalmával látom nem igazán sikerült vitatkozni.
Az ilyen férfiak, akiknek a fiatalabb nő kell pl 35, 40 éves, és kifejezetten huszonévesekre hajt, SOHA nem kellene. Ezen nem fogunk összeveszni soha senkivel, mert soha semmilyen szinten nem kerülnék össze. Normális férfi, aki az én célcsoportom, az nem így keres. Szóval valószínűleg soha nem is találkoznánk.
Csak aztán a vén kappan 2 dolgon ne csodálkozzon: Ha a huszonéves csajok röhögve elhajták a francba, meg mások is hülyének nézik, és szellemileg visszamaradottnak titulálják, vagy annak, hogy egyértelműen a fiatalság a fétise és csak p..t akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!