Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a nőknek a pénz számít, tudna mesélni egy történetet hogyan lehet csajozni a pénzzel?
Sokan mondják, hogy a nőknek a pénz meg a vagyon számít. Csak az a baj, hogy erre nem látok példákat. Sosem kérdezte meg tőlem senki se élőben, se neten hogy mennyit keresek és milyen vagyontárgyaim vannak.
Azon kívül hogy jó ruhákat hordasz (ami pár ezer forint!) és esetleg jó autód van (amivel Budapesten nem lehet csajozni, mert parkolni sem lehet), nem nagyon lehet semmilyen módon demonstrálni a pénzt, ha nem kérdeznek rá a csajok. Márpedig sosem kérdezik. Vagy legalábbis én még csak nem is hallottam ilyet, nemhogy velem történt volna meg.
Én pont azt látom problémának, hogy csak a külső és az extrovertáltság az amit úgymond be lehet mutatni a nőnek mint értéket. Minden más az csak akkor derül ki ha a nő deríti ki. De ha már a nő ki akar rólad deríteni dolgokat, akkor már nyert ügyed van. Egy nőnek több száz hódolója van a mai világban, ha érdeklődik egy férfi iránt bármilyen szinten is, azt már csak elrontani lehet.
Vagy ti tudnátok példákat, hogyan lehet csajozni a pénzzel?
Csajozni nem lehet, hanem aranyásó nőket ideiglenesen be lehet vonni érdekkapcsolatokba.
Az incelek akik terjesztik az általad megkérdőjelezett tézist, maguk sem hisznek benne, csak egyszerűen jól esik nekik, hogy bánthatják a nőket. Rossz családból jöttek, nem kaptak rendes nevelést, ennyi.
Szerintem inkább arról van szó, hogy pénzzel ugyan nem lehet csajozni, de a pénztelenség okán egy férfi valóban felejtős lesz sok nő számára.
A jó anyagi helyzet inkább egy minimum kritérium, nem egy mágikus eszköz, amivel be lehet jutni minden nő bugyijába. Ezt azonban nehéz megemészteni, hiszen ez két dolgot jelent:
- vagy egyszerűen rossz helyen próbálkozik, és az egyetemet végzett, jól kereső, önálló nő helyett mondjuk egy magafajta csóró, mamahoteles hölggyel kellene próbálkoznia
- vagy a sikertelenségének abszolút nincs köze a pénzhez
Mindkét esetben könnyebb a nőket hibáztatni.
#2 igen, de van egy elég nagy átmenet a pénztelenség és a milliós fizu, BMW, aranyóra között.
Teljesen csóró férfiak tényleg nem túl kívánatosak, de vegyük észre, hogy a teljes csóróság nem nettó háromszázas fizut jelent.
3
A csóróság - extrém eseteket leszámítva - szubjektív, ha a párkeresés kontextusában vizsgáljuk. Te azt mondod, nettó 300 ezer nem csóróság, nekem, aki a kétszeresét keresem bónuszok, túlórakifizetés és egyéb juttatások nélkül, nekem bizony csóróság.
Egy légiforgalmi irányítónak viszont, aki akár nettó 2 millió körül is kereshet, az én rongyos 600 ezrem az aprópénz.
A lényeg nem az, hogy milliókat keress, hanem az, hogy találj egy olyan embert, aki számára nem kizáró ok az anyagi helyzeted. Ilyet pedig valószínűleg a saját szinteden találsz.
Az pedig pofátlan hazugság, hogy a nők csak a gazdag férfiakat fogadják el, hiszen nincs annyi gazdag férfi, mint amennyi párkapcsolatban él.
Nem, bocsi. Nekem tanította annak idején egy gazdag pasi, hogy miként kell pénzzel csajozni, de nem szeretném nyilvánosságra hozni a trükköt.
Annyit elárulok, hogy annyi a lényeg, hogy nem menőzni kell a csajok előtt a pénzzel, mert akkor nagyképűnek fognak tartani, hanem "véletlenül" meg kell látniuk, hogy mennyi pénzed van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!