Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik szerint a nőknek a pénz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szerint a nőknek a pénz számít, tudna mesélni egy történetet hogyan lehet csajozni a pénzzel?

Figyelt kérdés

Sokan mondják, hogy a nőknek a pénz meg a vagyon számít. Csak az a baj, hogy erre nem látok példákat. Sosem kérdezte meg tőlem senki se élőben, se neten hogy mennyit keresek és milyen vagyontárgyaim vannak.

Azon kívül hogy jó ruhákat hordasz (ami pár ezer forint!) és esetleg jó autód van (amivel Budapesten nem lehet csajozni, mert parkolni sem lehet), nem nagyon lehet semmilyen módon demonstrálni a pénzt, ha nem kérdeznek rá a csajok. Márpedig sosem kérdezik. Vagy legalábbis én még csak nem is hallottam ilyet, nemhogy velem történt volna meg.

Én pont azt látom problémának, hogy csak a külső és az extrovertáltság az amit úgymond be lehet mutatni a nőnek mint értéket. Minden más az csak akkor derül ki ha a nő deríti ki. De ha már a nő ki akar rólad deríteni dolgokat, akkor már nyert ügyed van. Egy nőnek több száz hódolója van a mai világban, ha érdeklődik egy férfi iránt bármilyen szinten is, azt már csak elrontani lehet.

Vagy ti tudnátok példákat, hogyan lehet csajozni a pénzzel?

tegnap 17:54
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

a fiam egy csóró bárlista nagydarab majd 2m magas de mellette macis alkat nem jár edzeni mert a meló mellett még tanul, itthon lakik ... kocsi jogsi nincs - jogsi talán meglesz nyárra, de kocsira nem fogja futni sem nekem sem neki egyenlőre

mégis simán tud csajozni heti egy ONS összejön neki azért, bár a cél egy normális csaj összeszedés rendes barátnőnek. néha akad valaki pár hétre 1-2 hónapra ...

tegnap 19:28
 22/34 A kérdező kommentje:

"Teljesen más a helyzet akkor, ha egyértelműen felvágsz a pénzeddel, és teljesen más az is, amikor természetes módon használod, és kiderül, hogy van"

Na igen. De miért is? Azért, mert ha csak felvágsz a pénzeddel, akkor azért teszed mert nem tetszel a csajnak és nem érdeklődik irántad. Akkor fejen is állhatsz. Ha pedig a csaj deríti ki, hogy van pénzed, akkor meg a csaj érdeklődött irántad, azért mert tetszel neki külsőre is. Lehet, hogy akkor is fennmaradna az érdeklődése, ha nem is lenne pénzed.

tegnap 19:30
 23/34 anonim ***** válasza:

“mondjuk az azt mondod a kiszemeltnek ismerkedés alatt, hogy van 3 saját hitelmentes lakásod,“

Manapsag mar a hiteles is nagy szam mert sokan nincsenek be jelentve olyan berre amire megadjak..

tegnap 19:33
 24/34 anonim ***** válasza:
De, manapság is menő egy autó.. csak nem valami 20 éves lerúgott ócsakavasat kell venni.
tegnap 19:39
 25/34 A kérdező kommentje:

Nem menő egy autó. Emiatt van brutális válságban a néhány éve még beton-stabilnak tűnő német autóipar.

Ha régebben meghallottad ezt a szóösszetételt, hogy német autógyár, az volt az első kérdésed, hova települ? Veszek én is ott gyorsan egy ingatlant.

Most meg az a veszély is fennáll, hogy Győr, Kecskemét esetleg Debrecen is Detroit lesz.

Mindezt azért, mert megszűnt a puncimágnessége, a nők szemében már nem presztízs.

tegnap 19:48
 26/34 anonim ***** válasza:
84%
Ha jo kepu vagy akkor egy pohar szodara ha meghivod a not az is eleg.
tegnap 19:59
 27/34 anonim ***** válasza:

24 engem simán el lehet varázsolni egy ladával vagy trabanttal :)

persze ha szépen karbantartott, renovált a drága :)

tegnap 20:12
 28/34 anonim ***** válasza:

"Nem menő egy autó. Emiatt van brutális válságban a néhány éve még beton-stabilnak tűnő német autóipar.

Mindezt azért, mert megszűnt a puncimágnessége, a nők szemében már nem presztízs."

Vagy esetleg az nem lehet hogy azért, mert az EP hozott egy olyan rendelkezést, hogy a jövő évtizedtől már tilos lesz belső égésű motorokat gyártani a kontinensen? És akkor elkezdtek átállni a gyártók az elektromos járművekre, ami a tervezettnél lassabban halad? Plusz a kínai olcsó gyártás is erős konkurencia. Nem lehet hogy ebből van a zavar, és az elbocsájtások?

Nem tudom ezeket a dolgaitokat honnan olvassátok össze, de kemény.

tegnap 20:12
 29/34 anonim ***** válasza:
Nem magával a pénzzel, hanem azzal, amire költöd. Jól öltözöl, van lakásod, autód. El tudod vinni a csajt vacsorázni (nem a McDonald's-ba), moziba, színházba, kirándulni.
tegnap 20:13
 30/34 anonim ***** válasza:
29. Szinhazba csajok nem jarnak .. olyan 35 felett tobbnyire , de leginkabb idos 50-60 evesekkel van tele.
tegnap 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!