Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a nőknek a pénz számít, tudna mesélni egy történetet hogyan lehet csajozni a pénzzel?
Sokan mondják, hogy a nőknek a pénz meg a vagyon számít. Csak az a baj, hogy erre nem látok példákat. Sosem kérdezte meg tőlem senki se élőben, se neten hogy mennyit keresek és milyen vagyontárgyaim vannak.
Azon kívül hogy jó ruhákat hordasz (ami pár ezer forint!) és esetleg jó autód van (amivel Budapesten nem lehet csajozni, mert parkolni sem lehet), nem nagyon lehet semmilyen módon demonstrálni a pénzt, ha nem kérdeznek rá a csajok. Márpedig sosem kérdezik. Vagy legalábbis én még csak nem is hallottam ilyet, nemhogy velem történt volna meg.
Én pont azt látom problémának, hogy csak a külső és az extrovertáltság az amit úgymond be lehet mutatni a nőnek mint értéket. Minden más az csak akkor derül ki ha a nő deríti ki. De ha már a nő ki akar rólad deríteni dolgokat, akkor már nyert ügyed van. Egy nőnek több száz hódolója van a mai világban, ha érdeklődik egy férfi iránt bármilyen szinten is, azt már csak elrontani lehet.
Vagy ti tudnátok példákat, hogyan lehet csajozni a pénzzel?
#8 óvodás kisfiúk tanítják egymást gumilabdával dobálózni :D
Istenem, de imádom az ilyen fokú infantilizmust. Csak a gyakorin olvasok ilyen cuki sztorikat "felnőtt" pasiktól.
Az sem mindegy, hogy csinálod. A trükk abban van, hogy tényleg úgy kell tűnnie, hogy nem vágsz fel, hanem ahogyan te véletlenül észreveszel valamit másokon, a csajnak is így kell észevennie, hogy van lóvé.
Ha viszont felvágsz a csaj előtt, akkor Game Over.
Úgy vélem, ez a csajozásnak egy külön területe, ezt is tudni kell jól csinálni.
#8 voltam.
9
Ha nem vetted volna észre, a jelenlegi beszélgetés nem szociológiai alapokon zajlik, hanem a párválasztás szempontjából vizsgáljuk az anyagi helyzet jelentőségét.
Amellett 300 ezer igenis csóróság, hiszen ebből aligha lehet értelmezhető összeget félretenni hó végén, egy vis maior kiadás esetén vakargatni kell a fejünket, a saját lakás vásárlása (amennyiben indokolt) nem igazán van elérhető távolságban, ha albérletre gondolni sem nagyon lehet ennyiből stb.
Nem azt mondom, hogy az éhenhalás szintje, de bőven nem egy normális, polgári életszínvonal.
"Sosem kérdezte meg tőlem senki se élőben, se neten hogy mennyit keresek és milyen vagyontárgyaim vannak."
Így direktbe nem is fogják. De míg régebben az ismerkedés és randik alatt arra voltak kíváncsiak az emberek, hogy milyen ember a másik fél, a mai világban azt biztosra garantálom neked, hogy a mivel foglalkozol az nagyon sok esetben ott lesz a top3 kérdésben, egyből az elején. Nem az hogy mennyit keresel, hanem mit dolgozol. Meg arról se fognak faggatni nyíltan hogy mid van, lehet ezt sokkal kifinomultabban is kipuhatolózni, vagy épp vágni fel vele másik oldalról. Nem mondanám hogy minden nő anyagias, közel sem. De manapság egyre több az anyagias nő, az szerintem tény és való. Ha nem hiszitek el, nézzetek meg 1-1 instát hogy kinek miről szól, mi lett manapság az értékrend.
"Azon kívül hogy jó ruhákat hordasz (ami pár ezer forint!) "
Mondd, te idióta vagy?
" és esetleg jó autód van (amivel Budapesten nem lehet csajozni"
Ezek után inkább már meg se kérdezem az előzőt... Menjél ki a való életbe javaslom, nézzél kicsit körül! Ismét csak azt tudom mondani, hogy vizsgáld meg hogy milyen lett a jelenkori átlag értékrendje.
"Egy nőnek több száz hódolója van a mai világban, ha érdeklődik egy férfi iránt bármilyen szinten is, azt már csak elrontani lehet."
Ez nagyon de nagyon nem igaz. Manapság ezernyi indokból kukázhatják az embert, annyi mindennek kellene megfelelni. Bár jelzem, szerintem hülye is aki belemegy az ilyen játszmákba. Meg persze hogy csak és kizárólag a férfi ronthatja el minden esetben, elég bátor dolog ezt így kijelenteni. És ez volt az a pont, ahol már azt is erősen megkérdőjeleztem, hogy valóban férfiként írtad ki ezt a kérdést. Nem pedig nőként, aki magát férfinak adja ki. Mert vagy nagyon vakon vagy, vagy teljesen a jelenkori divatos női narratíva szemszögéből látsz mindent, az a helyzet.
Mondtam már hogy te ezt nem fogod tudni mert nem mozogsz ilyen helyeken...
Mykonos, cannes... nyaraltal már ilyen helyeken? Mert a gold digger kvak itt vannak
Vagy jársz kva drága pesti bárokba? Na látod
Tudjak hogy ott vannak a gazdag palik
"Pont ez az, hogy nem lehet "véletlenül" megmutatni mennyi pénzed van."
Szerintem meg lehet. Teljesen más a helyzet akkor, ha egyértelműen felvágsz a pénzeddel, és teljesen más az is, amikor természetes módon használod, és kiderül, hogy van. Ezért mondtam, hogy ezt tudni kell jól csinálni.
De egyébként ilyen az is, amikor spontán módon csajozol. Lehetnek olyan pasik, akik félelmet keltenek a nőkben, azzal, ahogy közelednek ismeretlenül, másokat meg szívesen fogadnak.
A csajozás művészet, tudni kell jól csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!