Tudnátok olyan valós, megesett történeteket írni (akár magatokról), amikor a munkavállaló olyan kegyetlen bosszút állt a munkáltatóján (akár fizikai terrorral), hogy utána az kegyelemért könyörgött, vagy maradandóan megtört?
Pont ilyet nem. De engem egyszer a végletekig kiidegelt a főnököm a köcsögségeivel, mire felmondtam. De mivel ritka szakember vagyok, nélkülem leállt a a termelés a gyárban.
Jött is könyörögve, fűt-fát ígért, én meg elhajtottam a csába. A kisvállalat pedig becsődölt. A főnök agyvérzést kapott, amit cseppet se sajnáltam. Pont azt kapta, amit megérdemelt.
Én csak olyanról tudok, hogy X ember dolgozott egy helyen, és a főnöke Y ember meg kirúgta.
És mit hoz a sors Y ember utána valamikor elpatkolt.
"Nem hinném, hogy sok olyan történet lenne, amiben könyörgést lehetne tapasztalni."
#2-es válaszoló nyomán veszem a bátorságot, és ezt szó szerint értelmezem. Nem pedig átv. értelemben, ahogy az érződik a válaszodból.
Magyarán - egyébként kézenfekvő -, hogy nem lesz sok ilyen, DE VAN!
Hiszek benne.
S abban is hiszek, hogy azok a kevés munkáltatói szenvedések, amik megtörténhettek, bár ritkák, de olyan fájdalmasak, kínlódok voltak, hogy számtalan munkavállalói szenvedést kitettek, semlegesítettek.
Amúgy meg, minek kell ilyen erősen pesszimistának lenni?!
Óóóó!
Tehát a főnökből egy büdös csicska lett, és ami a betetőző poén : A főnök úgy lett csicska, hogy saját magát csicskáztatta be.
:D
Háááát.... oké, leírva jobban hangzik, mint amennyire józan ésszel gondolom, hogy szenvedett tőle.
De azért a mai napon ennek is örülni kell!
Meg kell becsülni a kicsit is.
Mert lesz ez még rosszabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!