Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik szerint a nőknek a pénz számít, tudna mesélni egy történetet hogyan lehet csajozni a pénzzel?
Sokan mondják, hogy a nőknek a pénz meg a vagyon számít. Csak az a baj, hogy erre nem látok példákat. Sosem kérdezte meg tőlem senki se élőben, se neten hogy mennyit keresek és milyen vagyontárgyaim vannak.
Azon kívül hogy jó ruhákat hordasz (ami pár ezer forint!) és esetleg jó autód van (amivel Budapesten nem lehet csajozni, mert parkolni sem lehet), nem nagyon lehet semmilyen módon demonstrálni a pénzt, ha nem kérdeznek rá a csajok. Márpedig sosem kérdezik. Vagy legalábbis én még csak nem is hallottam ilyet, nemhogy velem történt volna meg.
Én pont azt látom problémának, hogy csak a külső és az extrovertáltság az amit úgymond be lehet mutatni a nőnek mint értéket. Minden más az csak akkor derül ki ha a nő deríti ki. De ha már a nő ki akar rólad deríteni dolgokat, akkor már nyert ügyed van. Egy nőnek több száz hódolója van a mai világban, ha érdeklődik egy férfi iránt bármilyen szinten is, azt már csak elrontani lehet.
Vagy ti tudnátok példákat, hogyan lehet csajozni a pénzzel?
Hogy lehet csajozni pénzzel?
Pofon egyszerű! Költesz a nőre.
Sosem értettem nőként hogy miért sorolják a pasik a vagyonaikat. Mit kezdjek én azzal? Semmi közöm hozzá.
Költsön rám, és akkor jók vagyunk.
Természetesen én olyan nő vagyok, ha nem tetszik a pasi, nem fogadok el tőle semmit sem.
31
Nem minden nő egyforma. Engem pl sosem érdekelt, hogy a pasi "költsön rám". Van elég pénzem, meg tudom venni, amit szeretnék.
Az viszont számított, hogy azonos anyagi szinten legyünk, mert nem akartam alább adni az életszínvonalamból, illetve a jövőt érintő terveimből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!