Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Panajoth Dávid jó pasinak számít ha csak a külsejét nézitek?
Figyelt kérdés
tegnap 22:25
11/14 anonim válasza:
#10 Nem vagyok sem aszott, sem kiskutyás, vőlegényem is van, úgyhogy ez nem jött be 😉.
(#9 voltam)
12/14 anonim válasza:
fuh na én előbb kezdtem el olvasni a válaszokat, mint hogy ránézzek ki ez XD hát teljesen más kép jelent meg a fejemben egy valóban jó pasiról, aztán mikor linkeltétek...úristen. Hihetetlen hogy valakinek ez bejön. Meg micsoda? Modellkedik? Nemár :D Annyira tenyérbemászó, visszataszító, hideg ráz tőle. Az egész kisugárzása, a gesztusai, mimikája, mint egy elmebetegnek. Azt észre sem vettem, hogy gyúr, csak a kommentek alapján, de az összképhez őszintén szólva semmit nem tesz hozzá. Borzalom az egész ember.
13/14 anonim válasza:
Nekem túl izmos a teste. Arcra sem az esetem, idős is hozzám, de legjobban a stílusa irritál.
14/14 anonim válasza:
5 vagyok.
Nem csak modellkedik, táplálkozási és edzési tanácsokat ad, modelleket közvetít, pár filmben is játszott, több nyelven beszél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!