Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 25-30 fölött (attól függ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

25-30 fölött (attól függ vidék vagy város) a nőknek már tényleg csak a férfi pénze és a vagyona számít?

Figyelt kérdés

Egyre durvább a helyzet, olyan pasikkal jönnek össze az egykor szép nők hogy valami borzalmas, nála 10-20 évvel idősebb, szőrös, átlagos fejű (bár többnyire nem elhízott) férfiakkal. De látszik a férfin, hogy ápolt és pénzes. Szinte sugárzik belőle, hogy van pénz a bőre alatt is, meg egyéb képek alapján is kiderül ahol látszik pl. lakás állapota, autó, nyaralási helyek ahol jártak.

Eljutottunk odáig, hogy a nők már teljesen a férfi pénzére utaznak? Nem számít azoknak más egy bizonyos kor után, csak pénzes legyen a férfi? (Max annyi mellé, hogy ne legyen elhízott)

dec. 29. 20:57
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
77%
Nekem a gerince jobban számít. És hogy mennyire vagyok neki fontos.
dec. 29. 21:00
 2/30 anonim ***** válasza:
42%
Én mindig ingyen dugtam.Fiatallal,időssel is.De randin sose fizettem,nem viselem el,ha bele akarnak szólni mire mennyit költök.Legyen spórolós,mint én.Amúgy eddig egy szavamba került volna,és kaptam volna pénzt bármire,természetesen komoly kapcsolatban.Sose kértem csak májuskosarat és eljegyzésre gyémánt gyűrűt.Együttélésnél pedig közös kassza van.
dec. 29. 21:06
 3/30 anonim ***** válasza:
78%

Miből gondolod, hogy az nem a nő lakása, nem a nő pénze?

Miből gondolod, hogy a férfinak nincs vonzó belső tulajdonsága?

dec. 29. 21:11
 4/30 anonim ***** válasza:
60%
Nekem pont a jóképű, nagyfarkú a preferenciám, nem baj ha nem pénzes. Van is párom...
dec. 29. 21:34
 5/30 anonim ***** válasza:
84%

"25-30 fölött" "egykor szép nők". Ki gondolta, hogy aki elfújta a 25. tortáján a gyertyát másnapra megcsúnyul...

A többire reagálni sincs értelme.

dec. 29. 21:35
 6/30 anonim ***** válasza:
28%
pén(is)ze
dec. 29. 22:07
 7/30 anonim ***** válasza:
48%
Amúgy én negyven évesen is szép vagyok.Ma is leszólított egy fiú,nagyon max.25 éves volt.Egy másik is megnézett.Meg van jó pár,aki dugna,és pár férfi,aki kapcsolatot is akarna.Hát ja,nagyon csúnya vagyok.
dec. 29. 22:39
 8/30 anonim ***** válasza:
0%

hol a fenébe szólitgatnak le titeket?

még az életbe nem láttam ilyet sehol csak olyat hogy részegen discóban odamennek a nőkhőz ha már annyi szeszes ital van bennük hogy elég bátrak

36f

dec. 29. 23:10
 9/30 anonim ***** válasza:
62%

Nekem nem! Nekem az is fontos! De nem CSAK az egyedül.

Úgy csinálsz, mintha ez valami megativ tulajdonság lenne. Pedig nagyon is fontos a megfelelo egzisztencia. Legalább annyira, mint a közös ertékrend, vagy a hasonló életcelok.

dec. 29. 23:12
 10/30 anonim ***** válasza:
88%

Kepzelodsz.

Mellesleg honnan tudod, kie lakás, auto, ki fizette a nyaralást?

dec. 29. 23:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!