Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Van olyan férfi aki nem éli meg szintleadásnak 30 fölött, ha vele egykorú nőkkel ismerkedik?
Én is már 30 fölötti férfi vagyok, de attól még a nőideálom egy dekát sem változott a tíz évvel ezelőttihez képest, mintha megállt volna az idő. Tehát ugyanúgy a 20-25 közötti nők jönnek be a legjobban, vagy akár a még fiatalabbak. Ezzel valószínűleg a legtöbb férfi így van, hiszen akárhogy is nézzük, valamennyire a férfiak is ösztönlények, nem csak a nők. És a fiatal nőknél van a legtöbb esélyük ugye egészséges utódot létrehozni.
Ez olyan mint a nőknek meg a státusz a gyengéjük. Teljesen más az ha ugyanaz a pasas egy vezérigazgató egy vállalatnál, és egy vadiúj Porsche-ből száll ki, vagy ha ugyanaz a pasas ugyanott egy szalag munkás és busszal érkezne. És hiába jönnek itt az intelligenciával, nem erről van szó. Mészáros Lőrincet se nézte volna ki magának a nője, ha egy no name melós lenne, mint ami valójában lenne ha az intelligenciája és külseje alapján lennie kellene.
A nőknek a férfi státusza a férfiaknak pedig a nők fiatalsága az ösztönös gyengéjük.
Más férfi is így van ezzel, hogy amikor 30 feletti és a saját női korosztályára néz, már úgy érzi leadja valamelyest a szintet ha a vele egykorú hölgyeknél próbálkozik?
Csak a pénz meg a hírnév, ez minden!
Az öreg Faludy Gyuri bácsi megvan? Neki volt a legnagyobb pénzre hajtós nője ever.
"Ezzel valószínűleg a legtöbb férfi így van"
Mindentől függetlenül miért nehéz az embereknek elfogadni önmagukat? Miért nem lehet simán azt mondani, hogy én ezt így gondolom/érzem? Miért kell tettestársakat összekaparni, hogy biztos minden ember/férfi/magyar/kékszemű ezt gondolja? Ez annyira gyenge.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!