Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén! Van olyan férfi aki nem éli meg szintleadásnak 30 fölött, ha vele egykorú nőkkel ismerkedik?
Én is már 30 fölötti férfi vagyok, de attól még a nőideálom egy dekát sem változott a tíz évvel ezelőttihez képest, mintha megállt volna az idő. Tehát ugyanúgy a 20-25 közötti nők jönnek be a legjobban, vagy akár a még fiatalabbak. Ezzel valószínűleg a legtöbb férfi így van, hiszen akárhogy is nézzük, valamennyire a férfiak is ösztönlények, nem csak a nők. És a fiatal nőknél van a legtöbb esélyük ugye egészséges utódot létrehozni.
Ez olyan mint a nőknek meg a státusz a gyengéjük. Teljesen más az ha ugyanaz a pasas egy vezérigazgató egy vállalatnál, és egy vadiúj Porsche-ből száll ki, vagy ha ugyanaz a pasas ugyanott egy szalag munkás és busszal érkezne. És hiába jönnek itt az intelligenciával, nem erről van szó. Mészáros Lőrincet se nézte volna ki magának a nője, ha egy no name melós lenne, mint ami valójában lenne ha az intelligenciája és külseje alapján lennie kellene.
A nőknek a férfi státusza a férfiaknak pedig a nők fiatalsága az ösztönös gyengéjük.
Más férfi is így van ezzel, hogy amikor 30 feletti és a saját női korosztályára néz, már úgy érzi leadja valamelyest a szintet ha a vele egykorú hölgyeknél próbálkozik?
Részemről nincs, én hozzám hasonló korú barátnőről álmodom.
F47.
Hát kérdező, van egy rossz hírem.
Az egészséges szexuális fejlődéshez hozzátartozik, hogy az érdeklődési kör a korral bővül - már ami a kort illeti.
Ezért van az, hogy 15 évesen eszedbe se jut egy 25 évessel kavarni, mert öreg, de 25 évesen magától értetődő, hogy jöhet a 25 éves.
Ha 30 évesen te nem tudsz így tekinteni a korodbeliekre, akkor az a helyzet, hogy valahol elakadtál a szexuális érésben. Mármint nem nehéz megmondani hol ugye:D
Persze, vannak férfiak akik 29 évesen is azt hiszik, hogy ők még 20 évesek, de... hát... ez ultragáz:D
Szóval a válasz:
Nem, az egészséges pszichéjű férfiak nem tekintenek szintcsökkenésként a kortársaikra.
Persze ez nem azt jelenti, hogy ne találnánk vonzónak őket. De én, mint 30 éves férfi mi a francot kezdjek egy 20 éves csajjal? Mármint... jjjaah, iggen, a cselekmény megvan, de aztán:D Sehol nem tart még az életben, nagy eséllyel még tanul vagy valami kulimunkát végez, anyuékkal lakik stb... kössz nem.
Ha ez a blokk huzamosabb ideig is fennáll és problémákat okoz a társkeresésben, javaslom pszichológus felkeresését.
F30
Te maradtál vissza a fejlődésbe 😅.
Amúgy vannak normális férfiak is.
"És a fiatal nőknél van a legtöbb esélyük ugye egészséges utódot létrehozni."
Na ez pont nem érdekli a 80%-ot.A feszes test dugása a céljuk, nem a szaporodás.
Szerintem börtönt érdemlek, csak mert elolvastam ezt a kérdést, annyira bűn már csak olvasni is.
Magadról beszélsz. Csak magadról. A legtöbb férfi? Még picike vagy, hogy másról beszélj magadon kívül, de legalább legyél tudatában, hogy ez a te picike kis torz világod ott belül a buksiban.
Te megrekedtél ezen a szinten, hát Istentem, ez van... Felőlem hajtsd nyugodtan a 20 éves picikét, ha neked így jó, már ha szóba állnak veled... Engem aztán nem zavar.
Te dolgod, miért kell neked ehhez megerősítést itt?
"És a fiatal nőknél van a legtöbb esélyük ugye egészséges utódot létrehozni."
És te mennyire vennéd ki a részed az "utód" felnevelésében? Vagy az már a "nődóga"? Akit majd "öregecskedve" nyugodt szívvel is lehet cserélni az "utóddal" együtt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!