Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?

Figyelt kérdés

Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.

Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.

Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.

Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.

Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.

Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).

Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?

2022. júl. 31. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/80 anonim ***** válasza:
76%
Igen, az.
2022. júl. 31. 15:35
 2/80 anonim ***** válasza:
83%
Keress pasit. Abból csomó ilyen van😂
2022. júl. 31. 15:36
 3/80 anonim ***** válasza:
81%

"Tényleg ennyire túl nagy elvárás"

Tisztázzunk valami nagyon fontosat: KIVEL vagy MIVEL szemben támasztod ezt az elvárást? Ki vagy mi az, akinek / aminek teljesítenie kellene ezen elvárásodat, kérdező?

2022. júl. 31. 15:39
 4/80 anonim ***** válasza:
100%
És te ezért cserébe mit adsz?
2022. júl. 31. 15:48
 5/80 anonim ***** válasza:
88%
Lassan ott tartunk, ha kér a nő egy zacskó ropit, hogy már akkor is anyagias. Szánalmas vagy.
2022. júl. 31. 15:55
 6/80 anonim ***** válasza:
89%
Ugyanolyan ritka, mint egy megbízható férfi, aki nem akarja megdugni a húgomat, a bnőmet, meg az anyámat.. egymás után.
2022. júl. 31. 15:56
 7/80 anonim ***** válasza:
82%
A nők a gyerekről általában akkor mondanak le, ha karrierista , vagy imád utazni , élvezni az életet, és ebben az életvitelbe a gyerek nem fér bele. De hát ehhez a minimálbér nem elég
2022. júl. 31. 16:00
 8/80 anonim ***** válasza:
58%
Egy incel nő ügyekben annyira hiteles , mint medvesajtban a brummogas.
2022. júl. 31. 16:01
 9/80 anonim ***** válasza:
100%

30 fölött már sem egyedülálló nőt, sem férfit nem könnyű találni. Ebben a korban már így vagy úgy, de elköteleződtek, legtöbbnek már gyereke is van. Neked abból a fennmaradó kevésből kell mazsoláznod, persze hogy nehéz, hiába a normális elvárások. Sajnos ehhez is, mint minden máshoz, szerencse is kell.

N

2022. júl. 31. 16:05
 10/80 A kérdező kommentje:
#4: Mit kérsz cserébe? Fogalmazd meg és megmondom, hogy meg tudom-e adni.
2022. júl. 31. 16:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!