Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ennyire túl nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ennyire túl nagy elvárás 30 fölött olyan nő, aki szereti a szexet, nem akar gyereket (nincs is neki) és nem anyagias?

Figyelt kérdés

Mintha azért nem léteznének ilyen nők, amiért az utcán sem elhagyott 20 000 Ft-os bankjegyek. Léteznek, csak azonnal lecsapnak rájuk a környezetükben, el se kell kezdeniük ismerkedni idegenekkel.

Mintha ez egy ilyen teljesíthetetlen háromszög lenne.

Léteznek szexkedvelő nők, akik nem akarnak gyereket, de akkor anyagiasak.

Léteznek, akik nem anyagiasak és gyereket sem akarnak, de akkor nagyon alacsony a libidójuk.

Léteznek szexkedvelő, nem anyagias nők is, de ők pedig családot akarnak vagy van is nekik már gyerekük.

Már a túlsúlyt, mint szempontot is elengedném, csak akkor meg az lenne a baj, hogy semmi közös dolgot nem csinálunk, mert ő mozgásszegény életmód mellett rengeteget eszik és azt is egészségtelenül. De legyen, még ezt az áldozatot is elfogadnám, még mindig jobb, ha a hatodik chipszet bontja fel mellettem meg megiszik 3 liter cukros üdítőt egy filmezés alatt, mintha mondjuk a lakásban dohányozna bent és az orrom alá füstölne (igen, régebben nem dohányzó párhoz is ragaszkodtam, ezt is elengedtem).

Ezek tényleg ekkora elvárások manapság, ha nem vagyok valami kiemelkedő álompasi?

2022. júl. 31. 15:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:
67%
Na a végén kiderül, hogy nekünk nőknek csak bemondásos alapon működik a diploma. Csak telefonálunk, és hopp már meg is van.
2022. aug. 2. 04:39
 52/80 anonim ***** válasza:
100%

Lang Györgyi nem leszbikus amúgy? Na mindegy.

“A mai palettán nézz végig, a body positivityn meg, hogy lassan a Lang Györgyi külsejűnek akkora arca lesz, hogy neki jár a Brad Pitt, mert egyszer Tinderen megdugta őt egy olyan.”

Legalább ő kellett valakinek. A palettán végignézve frusztrált inceleket látok, akik 10/2-es külsőre (100 kg, 170 cm, ronda arc) Adriana Lima-t átlag alatti nőnek csúfolják, meg hogy a VS szupermodellek az “átlag alja” nekik. Meg hogy minden jár, természetesen. Ő alatta majdhogynem kiakad a 150 kg-t bíró mérleg nyelve, de ő lefitymálja az 52 kilós nőt, hogy vágóhídra való.

2022. aug. 2. 09:16
 53/80 A kérdező kommentje:

#51: Nem, viszont lényegesen meg tudod könnyíteni. Normális nők ezt nem is tagadják.

#52: Úgy mondom, hogy nem vagyok dagadt és sosem voltam az, de amennyi sikerélményem van sportos külsővel, ha nem ilyen életmódot élnék, akkor valószínűleg én is evésbe fojtanám a bánatomat, főleg ha szeretném ezeket a szemét kajákat meg beülnék a 4 fal közé és máris dagadt lennék.

És lehet rá mondani, hogy ha a nő miatt nem hízok csak el az milyen szánalmas, vagy a másik kérdező, aki meg drogokba fojtja a bánatát, de a küzdelemnek pont az adná a motivációját, ha kapsz néha pozitív visszacsatolást.

2022. aug. 2. 09:32
 54/80 anonim ***** válasza:
Hogy tudom megkönnyíteni meséld már el.
2022. aug. 2. 10:03
 55/80 anonim ***** válasza:
100%

#53:

Mégis mivel lehet megkönnyíteni? Az nem a nők hibája, hogy nagyobb százalékban van bennük kitartás ahhoz, hogy befejezzenek egy-egy szakot, mint a férfiak. A mérnöki és IT szakokat leszámítva majdnem minden területen több a női hallgatók száma. Többszázezer diáknak pedig nem lehet mind könnyű. :)

Amúgy megsúgok valamit. Nekem is adtak már ötöst csak úgy. Egyszer. Nemcsak amiatt, mert csinos voltam. Hanem mert az oktatóm tudta, hogy minden órán ott vagyok, tudom nemcsak a kurzus anyagát, hanem az ő kutatási területéről vett információkat is. Ez egy éve volt. Ugyanúgy fel tudom mondani azt a tételsort, mind a 20-at, nem bemagoltam, hanem direkt készültem rá évközben, hogy meg is ragadjon a tanulnivaló. Emellett egyetemi versenyeken is nyerek, kutatási pályázatokon is többször, műhelytag vagyok az egyetemen kívül is. Az egyetem és munka mellett lettek meg a nyelvvizsgáim is, illetve egyéb, ehhez nem kapcsolódó bizonyítványok.

De persze, nyilván nekem sokkal könnyebb, mint neked, aki ledolgozol heti 3-4 napot, majd otthon döglesz anyád nyakán a gyerekszobádban.

2022. aug. 2. 10:19
 56/80 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetemi oktatók nagy százaléka nő. Persze nem mérnökszakon, de kb az összes bölcsészkaron és egyéb helyeken ahol a diákok többsége is nő. Miért is kivételezne egy tanárnő a diáklányokkal? Tetszik neki a fenekük vagy mire gondolsz?
2022. aug. 2. 10:44
 57/80 anonim ***** válasza:
88%
Hát igen a szülésznők is kórházban dolgozó egyéb női orvosok is biztos qrva könnyen kapnak diplomát. Csak úgy odatolják nekik.
2022. aug. 2. 10:53
 58/80 anonim ***** válasza:
100%

#50! Te valami párhuzamos univerzumban élhetsz. Semmi köze a valósághoz. 1. Soha nem jártam randizni, mert nem kerestem tudatosan társat. Pláne nem azért, hogy "bedugjon valami pozícióba." 2. Soha senki nem is akart bedugni sehova. 3. Nekem van diplomám, egyik barátomnak se volt. 4. Pláne nem "futtatott senki." 5. Magam döntök arról, hogy mit és hol dolgozom. Nem is tűrném, hogy más rendelkezzen erről. Ha egy randin felajánlaná a pasi, hogy "bedug" valami pozícióba, nyomtalanul tűnnék el. Biztos fura, de ha egy nő randizni megy, akkor nem munkáltatót keres. Az egész gondolkodásmódod úgy, ahogy van, beteg.

2022. aug. 2. 11:07
 59/80 anonim ***** válasza:
62%

46:

44-es vagyok, és NŐ.

Pontosan ugyanazt adom a férjemnek, amit pl. a kérdező is tud adni, és én is ezt várom el a páromtól. NYUGALOM.

Ledolgozom a q-va 8 órámat, hazamegyek, és elvagyok.

Engem ne nyaggason senki, és én se nyaggatok senkit.

2022. aug. 2. 12:47
 60/80 A kérdező kommentje:

#54: Most komolyan oktassalak, mintha valami PUA oktató lennék, csak én nőket tanítanék arra, hogyan tudnak a nőiességükkel előre jutni az életben, mint kés a vajban úgy, hogy még szexelniük sem kell, ha elég ügyesek és okosak?

Részemről benne vagyok, de valami összegben vagy valamiben egyezzünk ki, mert miért éri meg nekem, ha téged kiképezlek?

Annyit nem kérek, mint az a londoni nő, aki abból él, hogy nőket megtanítja, hogyan legyenek aranyásók, hogyan szedjenek fel gazdag pasikat, de azért az sem járja, ha teljesen ingyen látlak el egy csomó jótanáccsal, meg élőben is látnom kell téged, elemeznem az interakcióidat, feltérképeznem a személyiségedet, gyengeségek, erősségek, stb.

#55: Annyival van nagyobb kitartás, amivel könnyebb helyzetben vannak.

1. Egy nő számára nincs akkora tétje a diplomának, ezért a stressz kisebb, viszont annál cikibb, ha "nő létére" helyett megkapja, hogy "mit is vártunk volna egy nőtől" mert megbukik. Ez ugyanolyan motivációt ad neki, mint egy olyan sportolónak, aki genetikailag nem elég kiváló és ezért gyakorlással és kitartással kompenzál. Szakszóval élve: dac

2. Egy nő kap rengeteg apróbb és nagyobb segítséget is. Például egy egyetemista lánynál ha a családjával rossz a viszony, szinte ugyanolyan illedelmesség a férfi részéről felajánlani, hogy lakjon nála, mint zárt, meleg helyre menni, ha azt mondja, hogy hűvös van, fázik vagy felajánlani, hogy elviszed kajálni, ha azt mondja, hogy éhes. Fordított nemekkel az egyetemista srácnak minimum Ryan Gosling külső kell, hogy egy idősebb nő támogassa őt, egyengesse az útját. Vagy szintén jó pasinak, hogy egy korabeli, jómódú családi háttérrel rendelkező lány beleszeressen és ő ajánlja fel, hogy költözzenek össze vagy az após vegye a szárnyai alá.

3. A nők valóban jobbak bizonyos dolgokban, ami az iskolai eredményekben is megmutatkozik, már általánosban és középiskolában is több a stréber és jó tanuló nő. Ez segíti őket, hogy magas ponthatáros, de amúgy büfészakos képzésekre bekerüljenek, amikre sok férfi amúgy is azért nem megy, mert mihez kezdene vele. A férfi inkább úgy áll hozzá, mennyit fogok az adott szakterülettel keresni. A nő meg úgy, hogy érdekli az egyiptomi kultúra és elmegy egyiptológiára. Vagy érdekli a gender, mert biszex, aztán elmegy CEU genderológiára. Vagy könyváros szakra, mert könyvmoly. Vagy művészetire, mert szeret rajzolni, de fogalma sincs hogy él majd meg belőle meg gyűlöli az egész pénzközpontú világot.

A nőknél sokkal másabb és szerteágazóbb a motiváció. Férfiaknál maximum ilyen eltartott, jómódú, mamahoteles srácok meg Van Wilder-féle partiarcok, akik lébecolnak, de még nekik is inkább olyan motivációik vannak, hogy melyik szakon van sok csaj vagy hol van kapcsolat, ahova utána betolnak protekcióval.

De visszavezethetjük, hogy másféle tulajdonságok kellettek a bogyógyüjtéshez, gyerekneveléshez (a nők ezért is jobbak multitaskingban) meg más a vadászathoz és a harchoz.

#57: Ne forgasd ki! Nem azt mondtam, hogy nem kell tanulni, főleg ilyen komoly szakokon, de nem mindegy, hogy aktív szexuális élet mellett megalszod a 8 órát a csendes, klimatizált hálószobában és úgy mész órákra, vagy a balhés családoddal, a hangoskodó, bulizó kollégiumi szobatársakkal sínylődsz és stresszelsz.

Nem mindegy, hogy bármelyik pasi szívesen segít, odaadja a jegyzeteit, korrepetál ha kell ingyen, vagy oldd meg magad, így jártál.

Nem mindegy, hogy diákmunkáznod kell mellette vagy diákhitelt felvenned a költségeidre, vagy a pasidnál laksz és eszel az egyetemi éveid alatt és még büszke is rád, hogy a szerelme orvos lesz.

2022. aug. 2. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!